Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a barátom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátom nem nagyon keres napközben?

Figyelt kérdés
Amikor találkozunk, minden rendben van, viszont napközben nem szokott csak úgy írni nekem vagy felhívni, ami elég fura. Ettől úgy érzem, nem is gondol rám, nem vagyok fontos neki. Jeleztem ezt felé, azt mondta, hogy ő nem szeret írogatni, amit megértek, mert én sem szeretek, viszont néha azért pár kedves szó jól esne. Szerintetek ez rendben van vagy tényleg nem érdeklem igazán?
2016. ápr. 13. 22:31
1 2
 11/14 Eric Griffin ***** válasza:
94%
Nem ír= nem szeret. Logikus. Régen amikor telefonok sem voltak, akkor az emberek nem is szerették egymást, mert nap közben nem pattantak fel a hontóra és vágtattak haza egy "mizu baba, hogy vagy?"-ra
2016. ápr. 13. 23:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne normális? A legtöbb embernek napközben más elfoglaltsága van. Persze akad, akinek van ideje felmenni internetre lazítási céllal is, de nem ez a jellemző. Inkább munka, iskola, vagy ha fordított műszakban van valaki az is lehet, hogy akkor alszik.
2016. ápr. 13. 23:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért ez sokmindentöl függ :)

Pl. mennyit találkoztok? Ha minden nap, vagy majdnem minden nap és a nap azon részében, amikor nem vagytok együtt nem ír, azon semmi rosszat nem látok. Én általában csak hétvégén vagyok együtt a barátommal, kicsit fura lenne, ha 5 napig mondjuk nem tudnánk a másikról semmit.

A másik dolgo, egyáltalán nem ír, vagy csak keveset? Megintcsak nem kell egymáson lógni folyton :)

Szóval, ha komolyan soha nem ír semmit és/vagy közben napok eltelnek,az tényleg fura.

2016. ápr. 14. 11:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Napközben csak akkor dobok egy sms-t a barátomnak, ha valami olyan dolog van, ami nem várhat estig.. Amúgy derékig turkál az olajos alkatrészek között, jobb dolga is van, mint velem cseverészni facebookon pl :D

Persze az fura lenne, ha ő is a gép előtt gubbasztana és unatkozna, de nem akarna hozzám vágni egy "hogy vagy"-ot, de hát te tudod a körülményeket.

2016. ápr. 14. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!