Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, h mit kezdjek a baratom viselkedesevel?
Par honapja vagyunk egyutt de eszrevettem, hogy nagyon hirtelen haragu.
Ma felajanlotta, h megnez nekem valamit az interneten, mikozben en 10x prbobaltam meggyozni, h nem kell, majd en megcsinalom. Erosen gyozkodott, mondtam, h rendben. Hogy feldobjam kicsit az estejet, gondoltam, h felhivom. A beszelgetes elso feleben meg nem is volt gond, a masik feleben meg mint akit kicsereltek volna... Hirtelen mintha egy masik ember enje tort volna ki belole. Elkezdte mondani, h neki mennyi dolga van, h mas dolgaval meg o is foglalkozzon es meg en is bugom a fejet amitol nem tud dolgozni... 2x se kellett mondania: elkoszontem tole es letettem a telefont. 5 perc mulva kaptam az sms-t, h ne haragudjak ra, csak nagyon ideges mostansag. Megbeszeltuk de tudom, h ez nem normalis dolog, h az egyik percben meg felajanlja a segitseget, a masikban a fejemhez vagja... Szerintetek? Sokszor inkabb fel sem hivom ot, pont ezert, h ne zavarjam. Mikor nem keresem akkor az az ohaja, h hivhatnam tobbszor, mikor meg felhivom akkor meg, h nem tud tolem dolgozni...
beszélj vele,mert ez nem egy normális viselkedés,hogy mindig okot keres a kötözködéshez
ha meg nem változik...akkor döntsd el mit is akarsz,,,,egy veszekedős ideges "kapcsolatot" vagy fájó szívvel lelépsz és keresel egy téged szerető normális férfit
Hagyd el. Aki a kamaszkor utan is hirtelen haragu az egy lelkileg egy roncs.
Most meg csak szoba aggressziv, kesobb majd rendesen megver.
Ez nem normális. Az én párom is fel tudja húzni magát dolgokon, de az nem rajtam csattan, inkább morog magának. Még vicces is, és jól lehet vigasztalni vagy ugratni.
Kérdező, a te pároddal nagy baj van. Tudom apróságnak tűnik, de ez a viselkedés ellehetetleníti a kacsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!