Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm körül folyton legyeskedik valaki?
Én is hasonló cipőben járok. Sajnos egyeseknek nem jelent semmit, ha egy lány kapcsolatban van, nyomulnak, próbálkoznak amíg el nem lesznek küldve.
Szerintem az a legjobb, ha tudomást sem veszel ezekről (vagy ha erre nem is vagy képes, ne említsd meg bnődnek). Bízz meg benne! Nyilván azért van veled, mert a te társaságod kell neki nem pedig mindenféle jött-ment új/régi ismerősé.
Az én barátomnak is elég nehéz volt ezt lerendezni magában, de fantasztikusan csinálta.
Azt mondta, rájött, hogy ÚGYSEM TUD MÁST TENNI, csak arról gondoskodni, hogy nagyon jó legyen nekem mellette. És jó is, úgyhogy eszembe sem jut más pasival kezdeni.
És ez már 4 éve:)
EGYÁLTALÁN nem korlátoz, több férfi barátom is van (olyanok is, akik el régebben akartak volna valamit), aludtam már az exemnél vidéken, külön bulizás, akár kettesben más pasival sem téma.
És soha nem történt senki mással semmi.
Ó, milyen szerencsém van:)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!