Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha vonzodok egy sráchoz de ő folyton leráz és csak akkor keres ha akar valamit?!
Mit tegyél? Hagyd a f*nébe...
"Felnőtt párkapcsolatok"...
Én azt tanácsolom, hogy sürgősen kezd el összeszedegetni a nőiességed, méltóságod és az önérzeted széthullott darabkáit, és ha elég erőt gyűjtöttél, akkor állj fel és hagyd ott azt, aki konkrétan csak használ téged (ürítésre).
Hidd el, minél tovább benne maradsz ebben, annál szarabbul fogod a bőrödben érezni magad!
Szerintem ő már az elején is csak azért mondta azt, hogy kapcsolatot akar, hogy megkaphasson...és ne hidd, hogy nem tudja ő, hogy te érzelmeket táplálsz iránta...ő ezt NAGYON JÓL TUDJA!!!! Pont ezért művelheti ezt veled, amit művel! Légy okos!
Zárd le, ne keresd többet, ne alázd magad tovább. Tudom hogy nehéz, de neked lesz egyre rosszabb. Főleg hogy még meg is bánt. Őszintén, miért jó ez neked? Mazohista vagy?
Ha nem éreznél iránta, azt mondanám ok, csináld amég nem találsz valakit. Így viszont lehet eljutsz oda,- ha még nem történt meg,- hogy nem fog érdekelni más, és mégjobban beleragadsz ebbe a rossz "kapcsolatba"
31n
Jól tetted hogy törölted, az utolsó mondatod meg különösen tetszik.
Valószínű te csak arra kellettél neki, és azt is csak 1-2szer, de te a "nyakán" maradtál. Elküldeni meg azért annyira nem akart, mert az ingyen p*unci jó dolog, gondolta ha ennyire akarod, akkor legyen. De biztosan nem te vagy neki az egyetlen, és emiatt nem leszel nagy veszteség...
Én is hasonló helyzetben voltam/vagyok, csak azzal a különbséggel hogy köztünk kialakult egy igen mély lelki kapcsolat is, meg ő azért sosem volt velem bun kó. Ennek ellenére nem tudtam legyőzni a barátnőjét, még miután szakítottak sem... (nem miattam) De először ő is csak alkalmit akart, aztán én ragadtam rá, én futottam utána, végül megszeretett, csak nem úgy ahogy én őt. Jobb lett volna elengednem az elején. Nem érte meg így sem... :(
Nem is fog, csak akkor, ha megint kedvet kap egy kis szexre...ne hagyd kihasználni magad! Legyél erős, és próbáld meg leszarni! Az első pár hét a nehéz, aztán enyhülni fog a dolog, és ki tudja, lehet megismersz végre egy normális srácot is, aki előtt tiszta lappal indulhatsz, nem pedig úgy, hogy
"Szia, Kata vagyok, és épp egy ugrok, mikor fingik szexkapcsolatban vagyok, de nagyon szeretnélek megismerni!"
Jó, most nyilván sarkítottam, de remélem érted a lényegét...:)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!