Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha párom folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha párom folyton "megfeledkezik" rólam? Vagy lehet csak én reagálom túl? 25/L

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyok együtt párommal, szeretem, nem akarok ilyen semmiségen összeveszni vele, mert amúgy maga a megtestesült tökély (már ha van ilyen) DE teljesen bizonytalanságban vagyok mellette.mikor megbeszéljük, h lejön megnézni, mindig úgy mondja, h nemsoká jön, vagy majd megnézlek, konkrét időt sose mond. ez ált 1-2 órát jelent, de meló miatt elég sokat fáradt, van h bealszik és hiába mondta h jön, én várok rá de mivel bealudt, csak reggel hív fel h bocsi...én persze nem haragszom rá mert szeretem és tudom h rengeteget dolgozik, sose hisztiztem, amikor esetleg lemondta a randit, de basszus van telefon a világon, igazán felhívhatna h bocs szivi, kivagyok, nem baj ha nem megyek? vagy túl sokat kérek ezzel? lehet h nem kellene felfújnom az egészet, de akk is rosszul esik. arról nem is beszélve, h ilyenkor már nem akarok belekezdeni semmibe se, de ha szólna, lehet kitakarítanám a fürdőt vagy lenéznék bnőmhöz, csinálnék valamit, nem pedig mint egy szánalmas liba malmoznék itt rá várva, ugyanakkor nem akarok nagyon szőrszálhasogató se lenni, h pontban 6kor jön akk egy percet se késhet meg ilyenek....
2016. márc. 13. 22:02
 1/6 VirágésBence ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy ez téged zavar
2016. márc. 13. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, aközött nagy különbség van, hogy megbeszélitek, 6-ra megy és késik pár percet, meg aközött, hogy "majd megyek" és órákig csak vársz rá mert egy körülbelüli időt sem képes mondani.

Nem vagy hisztis, igazad van.

Beszélj vele, hogy kicsit pontosabb legyen, mert így te nem tudod a saját szabadidődet kitölteni.

2016. márc. 13. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom is ilyen és engem is szokott zavarni ez, hogy miért nem lehet szólni nekem, mikor várható, mert akkor úgy időzítem én is a dolgom
2016. márc. 13. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogyan ide leirtad, ugy pont jo lesz, ha elmondod neki
2016. márc. 14. 02:36
 5/6 omba ***** válasza:

Én azt látom, ez egy embertípus - engem spec. halálra idegesít, még ha egyébként maga a tökély is.

Persze, ha annyit dolgozik, néha előfordulhat, hogy elalszik, ilyesmi, de szerintem ezek az emberek azt a minimális felelősséget se merik bevállalni, hogy bármi "számon kérhető" dolgot (én sem az óra perc pontosságra gondolok) vállaljanak.

Te most túl toleráns vagy. Én meg öreg, ezért nem. De gondold el férjként, apaként? Gáz, szerintem.

2016. márc. 14. 10:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondoltam, nem baj, ha egyáltalán nem is jön, csak szóljon. azért még sose haraptam le a fejét, ha lemondta a randit, persze csalódott voltam, de megértettem. Volt már, h 6kor beszéltünk, mondta, h lejön, csak még vacsizik, mondom jo akk ugy egy óra múlva itt lesz. este 10kor hívott, h akk most indulna, na akk nagyon pipa voltam, duzzogtam is egész este, (legalábbis abban a fél órában, mert lévén késő volt, szinte egyből feküdtünk is le) de ezt sem akarom, nem megoldás az se, ha csak fortyogok és szúrós megjegyzéseket teszek rá folyton. Esküszöm, már arra is gondoltam, h legközelebb ilyenkor szimplán be se engedem, legalább megtanulja, vagy fogom magam és elmegyek valahová, ha meg találkozni akar velem, jön időben...ez persze csak addig tart, míg meg nem látom mert akk valahogy minden dühöm elszáll...
2016. márc. 15. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!