Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok megnyílni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok megnyílni, ha kapcsolatban vagyok?

Figyelt kérdés
Ha egy fiúval összejövök, nem tudok neki megnyílni, nem tudok mellette önmagam lenni, attól félek, hogy nem leszek neki elég jó és nem fog majd megszeretni. Emiatt keveset beszélek, feszélyezve érzem magam a társaságában. Fura, mert amíg csak ismerkedem valakivel, addig nincsenek ilyen problémáim, viszont amit komolyabbra fordulnak a dolgok, leblokkolok. Többször hagytak már el ezért, mert nem tudtam nekik megnyílni, nem hagytam, hogy megismerjenek, így nyilván nem tudtak belém szerelmesek lenni. Miért van ez és mit lehet vele csinálni? 20/L
2016. ápr. 11. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:
mennyi idő után mész bele egy kapcsolatba?
2016. ápr. 11. 22:18
 2/2 Noblesse Oblige ***** válasza:

Üdvözlet sorstárs! :D

Az én esetemben minden, abban gyökerezik, hogy kb. a saját családomban is meg kell válogatni, kihez, hogyan viszonyulok. Mert sanyarú tapasztalat, hogy a hozzám legközelebb állók, képesek a legnagyobb tört döfni az ember lelkébe. Így én automatikusan azt hoztam magammal, hogy akire rá kéne bíznom magam, azt olykor inkább próbálom kirekeszteni.

Mégis most már 7 éve élek kapcsolatban. Az első lépés az, hogy felismered gond van. A második az, hogy keresed az okokat. Ezt én a családomban találtam meg.

A harmadik lépés, hogyha érzed, hogy kezdesz bezárkózni akkor őszintén el kell mondanod ezt a párodnak, hogy kitaláljatok rá valamit. Nekünk is voltak sírós, kemény meneteink. De a párom nagyon megértő és sikeresen átvészeltünk már 3 ilyen időszakot. Tudatosan oda kell figyelned magadra, és ha érzed, hogy megint eluralkodik rajtad ez a dolog, akkor szólni a párodnak. Így sokkal könnyebben tudja kezelni a szitut.

2016. ápr. 11. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!