Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok megnyílni, ha kapcsolatban vagyok?
Üdvözlet sorstárs! :D
Az én esetemben minden, abban gyökerezik, hogy kb. a saját családomban is meg kell válogatni, kihez, hogyan viszonyulok. Mert sanyarú tapasztalat, hogy a hozzám legközelebb állók, képesek a legnagyobb tört döfni az ember lelkébe. Így én automatikusan azt hoztam magammal, hogy akire rá kéne bíznom magam, azt olykor inkább próbálom kirekeszteni.
Mégis most már 7 éve élek kapcsolatban. Az első lépés az, hogy felismered gond van. A második az, hogy keresed az okokat. Ezt én a családomban találtam meg.
A harmadik lépés, hogyha érzed, hogy kezdesz bezárkózni akkor őszintén el kell mondanod ezt a párodnak, hogy kitaláljatok rá valamit. Nekünk is voltak sírós, kemény meneteink. De a párom nagyon megértő és sikeresen átvészeltünk már 3 ilyen időszakot. Tudatosan oda kell figyelned magadra, és ha érzed, hogy megint eluralkodik rajtad ez a dolog, akkor szólni a párodnak. Így sokkal könnyebben tudja kezelni a szitut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!