Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok megnyílni egy kapcsolatban?
Igazából csak magadon tudsz segíteni. Növeld az önbizalmad, hidd el, hogy értékes és szerethető vagy.
Én is ezzel bajlódtam, most már csak "meggondolatlanul" kibontakozok, aztán lesz, ami lesz. Akinek nem kellek azért, aki vagyok, az így járt :) De szerencsére nagyon sok pozitív megerősítés ért, hidd el, téged is az fog.
Sok sikert!
Meg kell tanulnod onmagadat szeretni. Amikor elegge szereted onmagad, akkor mar nem varod el mastol hogy szeressen. Ugy ertem, jo lesz amikor kapcsolatban vagy es a masik szeret, de elsosorban nem azert leszel a kapcsolatban, hogy a masik szeressen, hanem azert mert jol erzed magad vele es egyutt minden szebb es jobb, de ha egyedul vagy az sem tragedia.
Amikor megszereted onmagad ennyire, akkor nagyon konnyen ki fogsz tudni nyilni, mert nem fog szamitani hogy a masik mit gondol. Marmint nem fog erdekelni, ha a masiknak nem tettszel.
Ahogy egyre oregebb lettem en is egyre nyitottabb lettem, szokimondo, ramenos, es ugy vettem eszre ez sokkal imponalobb volt a fiuknak/ferfiaknak mint a kis szende zarkozott lanyka. Ha nyitott vagy az azt sugallja szamukra, hogy tudod mit akarsz es a hatarozott noket szeretik a ferfiak. Persze megtanulod azt is hogy hol kell "sebezhetonek" mutatkozni, vedtelen hercegnonek, hogy felebreszd bennuk a lovagi osztont, es o meg akar vedeni a sarkanytol, de egyelore onmagad megismereset/megszereteset tanuld megg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!