Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hosszabb (3-4 év) döcögős kapcsolatban mennyire kívánjátok a csókot ölelést, szexet, érintést?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 11:00
1/7 anonim válasza:
Sajnos már semennyire, h 3-4 éve csak döcögünk.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom mi a döcögős,de az gondolom nem jót jelent!Miėrt nem lėpsz?
3/7 anonim válasza:
7 éve vagyunk egyutt, az utolsó ket ev mar csak döcögött, nem kívánom mar en sem, o sem ezt az osszebujos, csokolozos dolgokat.
4/7 anonim válasza:
Kicsit talán kevésbé, mint az első hetekben (főleg a szexet tekintve), de attól függetlenül eléggé. Kivéve, ha fáradt vagyok, beteg, elfoglalt, de az más tészta.
De amit én mondok, reprezentatív, mert mindenki másképp működik, máshogy alakul a libidója.
5/7 anonim válasza:
Nálunk nem volt "döcögés",csak pár hónap nehéz időszak amikor mindketten feszültebbek voltunk és többet vitáztunk mint általában.6 éve vagyunk együtt és kívánom én és ő is amiket leírtál.
6/7 anonim válasza:
Attól a pasitól semennyire, bárki mástól nagyon.
Tapasztalat.
7/7 anonim válasza:
Semennyire.
Ezért inkább lelépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!