Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a pasim apjával, hogyan mondjam el neki? Vagy hallgassak?
Figyelt kérdés
Tudom,kamunak tűnik,de hát nem az,valóban megtörtént,és kétségbe vagyok esve.2010. ápr. 5. 15:11
31/57 A kérdező kommentje:
de ki mondta,hogy terhes vagyok? nem vagyok az! mindig is szedem a tablettákat,szóval az lehetetlen
2010. ápr. 5. 16:37
32/57 anonim válasza:
Ne haragudj béjbe, de gyomorforgató amit csináltál.
Most ez olyan dolog, hogy te most a falra kented a szart, és most azt várod, hogy a válaszolók azt irják neked, hogy szegény kislánynak szaros lett a keze! Nem?!
Edd meg amit főztél!
33/57 Apollo93 válasza:
Ne aggódj...nem Te vagy az utolsó...csak beálltál a sorba a nem mondom mik közé mert megsértődnél:) Meg amúgy sem bántani kéne Téged mivel te is tudod h milyen utolsó hűtlen....Az, hogy ide jársz hazudni(az életedet adnád érte) az meg a másik dolog, hogy nem nőttél még fel ekkora szavakhoz, kis lány:) Gondolkozz el mit tettél és menj el gyónni
34/57 A kérdező kommentje:
nem bírtam tovább,felhívtam,és elmondtam neki,hogy mi,és hogyan történt
2010. ápr. 5. 17:18
35/57 anonim válasza:
És most megbocsájtást vársz...
Úúúúúristen! O_O
Az ilyen kis buta ribancokat elszoktuk verni!
37/57 anonim válasza:
én akarom tudni mit reagált a srác :| miiit reagált?
39/57 anonim válasza:
elöttem lévőnél a pont xDDDDDDDD
40/57 anonim válasza:
17:52-es XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!