Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a pasim apjával, hogyan mondjam el neki? Vagy hallgassak?
Figyelt kérdés
Tudom,kamunak tűnik,de hát nem az,valóban megtörtént,és kétségbe vagyok esve.2010. ápr. 5. 15:11
1/57 anonim válasza:
és mi van ha a pasid meg az édesanyáddal feküdt le? :D
2/57 anonim válasza:
bassz
ilyet még csak filmen láttam XD
Téged se az eszedért szeretnek :)
4/57 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: nem hiszem,mert nem is ismerik egymást.
2010. ápr. 5. 15:14
5/57 A kérdező kommentje:
hát csak megtörtént,nem akartam,de megtörtént
2010. ápr. 5. 15:15
6/57 anonim válasza:
LOL xDDDDDDD
Ezek után a legjobb ha a szemébe mondod és elhúzod a csíkot mimnél előbb. Az apa-fia beszélgetést semmiképp se várd meg.
Amúgy meg grat... A hűség minta képe lehetnél...
7/57 anonim válasza:
Szerintem mélyen zárd magadba, az apjával meg csak akkor állj szóba, ha nagyon muszáj. (családi ünnepeken: Kellemes Ünnepeket...semmi több :D)
8/57 anonim válasza:
ajánld föl neki, h kefélhet az anyáddal, lehet, h tecceni fog neki ;)
9/57 anonim válasza:
Szerintem se mondd el neki, ne legyen depressziós, ha megtudja, hogy milyen egy bunkó f.szkalap apja van! De azért a barátnője sem semmi! Szegény pasi...
10/57 A kérdező kommentje:
tudom,hogy hibáztam,de szeretem a pasimat,nem akarom elveszteni őt,ez egy nagy hiba volt,de az időt visszafordítani már nem lehet.és a lelkiismeretem sem hagy nyugodni
2010. ápr. 5. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!