Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a pasim apjával, hogyan mondjam el neki? Vagy hallgassak?
Figyelt kérdés
Tudom,kamunak tűnik,de hát nem az,valóban megtörtént,és kétségbe vagyok esve.2010. ápr. 5. 15:11
21/57 anonim válasza:
22/57 anonim válasza:
mi az, h nem akartad, de megvolt? megerőszakolt, vagy mi?
23/57 A kérdező kommentje:
Nem akartam,de be voltam rúgva,nem tudtam,hogy mit csinálok.
2010. ápr. 5. 15:53
24/57 A kérdező kommentje:
Valaki azt kérdezte,hogy cigány vagyok e.Hát nem vagyok az,ez az első alkalom,hogy félrelépek,és a világ utolsó emberének érzem magam.
2010. ápr. 5. 15:57
25/57 anonim válasza:
Ez csak egy tanács, döntsd el, mit teszel.
Szakíts a fiúval, de ne mondd el neki az igazat. Tudnia kéne, hogy milyen az apja, meg te milyen voltál, de lehet nem éri meg ezért tönkre tenni egy életet és egy családot.
Innentől kezdve te is tisztában vagy a következményekkel, remélhetőleg nem fogsz többet ilyet tenni.
Hajrá.
26/57 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy mindennél jobban szeretem,és ő is szeret engem.az életemet odaadnám érte,de ezek után...s ami a legjobban fáj,hogy egy ekkora marhaság után oda a boldogságom :(
2010. ápr. 5. 16:04
27/57 anonim válasza:
nem te leszel az utolsó ember ha megszülöd az "após"féle fiad v lányod...xD
28/57 anonim válasza:
te kúrtad el vagyis a papa kúrta el...
30/57 mazolimail válasza:
az lesz lol amikor megszületik a gyerek és valaki rámondja hogy: Hát tisztára, mint az apja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!