Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szerettetek már ki valakibő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerettetek már ki valakiből, csak mert rövid lett a haja?

Figyelt kérdés
Régen nagyon szép hosszú hajam volt, viszont abbahagytam a fogamzásgátlót, amitől nagyon sok kihullott belőle, elvékonyodott és egyébként is untam már, ezért újításként levágattam. Mindenki szerint nagyon jól áll, magamnak is jobban tetszem így. Csak a barátom kötekedett ilyen hülyeségekkel, hogy leszbikusnak nézek ki vele, és biztos ezért csinálom, hogy ne tetszek neki. Nem is hiszem, hogy komolyan mondta, csak úgy rosszul esett. Már most megnőtt egy picit, és újra vágatni szeretnék belőle, de ő nem szeretné, azt mondja végre kicsit hosszabb. Viszont én nagyon jól éreztem magam teljesen rövid hajjal, szóval levágatom mindenképpen. Végül is nem csak a hajam vagyok, ezen csak nem múlik egy kapcsolat, mindenesetre rossz, hogy olyan tetszik neki, amilyen már nem vagyok. Lényegében még maga a kérdés is hülyeség, főleg, hogy feltettem, csak rosszkedvem lett, hogy neki így nem tetszik. Kíváncsi vagyok a véleményetekre erről.

2016. ápr. 2. 17:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle, azt mondta, hogy neki a hosszú hajú lányok jobban tetszenek, de attól még ugyan úgy szeret engem így is meg tetszem is neki. Meg ha így érzem magam jól, akkor legyek is így.
2016. ápr. 3. 13:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Akkor úgy látszik, összeszedte magát, nem?

Sajnos a legtöbb férfi a "szépségideált" kergeti, ami a médiának hála mindannyiunk fejében egy hosszú hajú nő.

De ezek szerint átgondolta a dolgot, szerintem megnyugodhatsz.

(Amúgy én is le akarom vágatni, írhatok neked priviben?:D)

2016. ápr. 4. 15:45
 13/16 Titusztitusz ***** válasza:
Ne csináljátok már csajok...Hát hogy a jó lóizébe néz már ki egy nő rövid hajjal???? Hű...Ebbe még belegondolni is szörnyű...
2016. ápr. 4. 18:19
 14/16 A kérdező kommentje:

Nyugodtan írhatsz privit :)

Igen,meg is nyugodtam, hogy ezt mondta.

Egyébként miért ne nézhetne ki jól egy rövidhajú nő? Elég sok féle rövid haj frizura van. Arról nem is beszélve, hogy kényelmesebb is hordani. Legalább is nekem az. Ha szeretnéd küldhetek privátban képet, hogy milyen volt milyen lett. Aztán eldöntöd.

2016. ápr. 4. 20:41
 15/16 anonim ***** válasza:
szeretni szerettem ,azután is ,h levágatta a haját exem,csak kívánni nem kívántam .ennyi
2016. ápr. 4. 21:02
 16/16 A kérdező kommentje:

A válaszodtól picit megint elbizonytalanodtam...:D

De tegnap kérdeztem tőle, hogy ő is így érez e, de mondta, hogy így is nagyon kíván és szexeltünk egyet ennek örömére, szóval valószínűleg mégsem akkora tragédia, hogy rövid lett a hajam. :)

2016. ápr. 5. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!