Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szerettetek már ki valakibő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerettetek már ki valakiből, csak mert rövid lett a haja?

Figyelt kérdés
Régen nagyon szép hosszú hajam volt, viszont abbahagytam a fogamzásgátlót, amitől nagyon sok kihullott belőle, elvékonyodott és egyébként is untam már, ezért újításként levágattam. Mindenki szerint nagyon jól áll, magamnak is jobban tetszem így. Csak a barátom kötekedett ilyen hülyeségekkel, hogy leszbikusnak nézek ki vele, és biztos ezért csinálom, hogy ne tetszek neki. Nem is hiszem, hogy komolyan mondta, csak úgy rosszul esett. Már most megnőtt egy picit, és újra vágatni szeretnék belőle, de ő nem szeretné, azt mondja végre kicsit hosszabb. Viszont én nagyon jól éreztem magam teljesen rövid hajjal, szóval levágatom mindenképpen. Végül is nem csak a hajam vagyok, ezen csak nem múlik egy kapcsolat, mindenesetre rossz, hogy olyan tetszik neki, amilyen már nem vagyok. Lényegében még maga a kérdés is hülyeség, főleg, hogy feltettem, csak rosszkedvem lett, hogy neki így nem tetszik. Kíváncsi vagyok a véleményetekre erről.

2016. ápr. 2. 17:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Milyen kedves barátod van, hogy szerinte az, akinek rövid a haja, már leszbikusnak néz ki..

Szerintem meg az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Ha neked tetszik a rövid haj és jól érzed magad, így ahogy vagy, akkor vágasd le és kész. Ha ebből ügyet csinál, elgondolkoznék, hogy mennyire is szerethet. Nem a haj teszi az embert és vannak dolgok, amiből nem lehet/kell engedni. Csak azért mert kapcsolata van az embernek, nem kell mindent úgy alakítania magán, hogy az a másiknak megfeleljen.

2016. ápr. 2. 17:17
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Olyan van, hogy neki nem tetszik, akármilyen jól is áll, sajnos akkor nem lehet mit csinálni. Ez egyéni ízlés kérdése. Ha ki nem is szeret belőled, de elképzelhető hogy ettől kevésbé tart vonzónak. Ha te jobban érzed magad úgy akkor vágass magadnak rövid hajat, végül is az a legfontosabb hogy te jól érezd magad a bőrödben, ő meg vagy elfogadja szó nélkül, vagy menjen a francba és sértegessen mást.
2016. ápr. 2. 17:18
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem mondom, hogy leszbikusnak néz ki, akinek a rövid haja, de én egyszerűen nem tudok vonzódni egy rövid hajú nőhöz. De van akinek pont ez jön be, szóval ez ízlés kérdése.
2016. ápr. 2. 17:20
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Ha igazán szeretne, kopaszon is tetszenél neki. Nem csodálom, hogy rosszul esett a reakciója. Önző típus, akit csak az érdekel, hogy neki mi a jó, közben a te lelki állapotodat semmibe veszi.
2016. ápr. 2. 17:23
 5/16 Titusztitusz ***** válasza:
28%
Igen...Képes vagyok egy szempillantás alatt "kiszeretni" valakiböl csakis azért, mert pl. "rövid lett a haja"...Sőt, még olyan esetben is előfordul az ilyesmi, ha az adott hölgy "csak" megváltoztatja az addigi, álltalam már megszokott frizuráját...Rengeteg ilyen esetem volt már, és az ilyesmire személy szerint énis nagyon érzékeny szoktam lenni...Szóval szerintem nemcsak a barátod gondolja úgy a dolgokat, ahogy gondolja...Vannak így más férfiak is...
2016. ápr. 2. 17:25
 6/16 A kérdező kommentje:
Én azt elhiszem, hogy van, aki nem vonzódik a rövidhajú nőkhöz, de ő már ismer egy jóideje, gondolom nemcsak a külsőm miatt vonzom, főleg nem a hajam miatt. Szóval ha most ismerne meg, akkor biztosan nem jönne be neki ez a séró, de attól még én ugyan úgy én vagyok. Ő is mindig megnöveszti a haját, majd levágja tök rövidre, régen mondta, hogy az exe piszkálta mikor levágta, és rosszul esett neki. Én nem különösebben foglalkozok vele, nekem mindenhogy tetszik. Csak nem értem, hogy ha már saját tapasztalata is volt arról, hogy ez rosszul esik a másiknak, akkor ő miért csinálja ugyan ezt? Bár lehet pont ezért. Egyébként én úgy érzem vonzóbb vagyok így, az önbizalmam is több, hogy már nem lóg csak úgy az elvékonyodott hajam a fejemről, és szerintem ezt kifele is sugárzom magamból, hogy jól vagyok így, az pedig biztosan szexibb, mint hosszú hajjal, gátlásosabban.
2016. ápr. 2. 17:41
 7/16 anonim ***** válasza:

Én ki ugyan nem szerettem még senkiből, csak mert levágatta a haját, de számomra a férfiak, akiknek jól áll a hosszú haj, sokkal vonzóbbak, és számomra sokat veszít a vonzerejeből, aki ledúratja.

Persze a párommal sosem hordtuk még úgy a hajunkat, ahogy azt a másik akarta, mindig csak úgy, ahogy nekünk tetszett.

2016. ápr. 2. 18:26
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

hát, kiszeretni nemis, de én nagyon nem szeretném. Persze, a te hajad, lehet akár kopasz is, festheted lilára, de nekem személy szerint fontos a hosszú haj. Szeretek játszani vele, meghúzni, összekócolni... teljesen más érzetet, külsőt ad. Remélem a jövendőbelim nem változtat rajta.

Azért előtte megkérdezhetted volna erről. Biztos vagyok benne, ha a párod érezteti, akkor nem unod meg

2016. ápr. 2. 19:36
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem meglepetésből vágattam le, tudta jól, hogy tervezem egyébként. És mint mondtam, félig meddig a hajam egészsége céljából tettem ezt. Egyébként megértem, ha ez hiányzik egy fiúnak, mondjuk azért nem olyan tökrövid a hajam, így is bele lehet markolni, meg lehet borzolni.

Amúgy nekem is tetszik, ha egy fiú hosszú hajú, de azért nem akarok megbántani senkit, csak mert nekem kevésbé tetszik a frizurája. Egyébként ő sem kérdez meg arról, hogy vágassa e le vagy sem. Mondjuk, mint mondtam nekem teljesen mindegy is, és úgy gondoltam ez kölcsönös. Na mindegy, köszönöm a válaszokat!

2016. ápr. 2. 20:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy érzékelte a benned lejátszódó poitív változásokat (nagyobb önbizalom, határozottság) és ez az, ami tudat alatt nem tetszik neki. Neki az a "kislány" kell, aki eddig voltál, a határozott nővel nem tud mit kezdeni. (Kutatások szerint a rövid hajú nők erősebbek, határozottabbak, mondhatni férfiasabbak, de ettől még egyáltalán nem leszbikusok.)
2016. ápr. 3. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!