Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (rövid kérdés)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a barátom nagyon szeret, folyamatosan mindennel bizonyítja, de nem tudom elfogadni azt, hogy mennyire közvetlen mindenkivel. Rengeteg lány barátja van, és annyira idegesít, ahogy ölelgetik egymást... vagy hasonlók. Biztos vagyok, hogy ő is ezt mondaná, ha ez fordított esetben lenne.2016. márc. 12. 23:21
1/5 anonim válasza:
Gondjaid vannak az önértékeléseddel.
Ennyire egyszerű.
Próbálj meg barátkozni a lányokkal, ami kétféleképp is pozitív lehet.
Megismered és nem tekinted őket vetélytársnak, illetve a párod a barátság szabályai szerint házinyúl lesz.
Közben pedig rakd helyre az önértékelésed.
2/5 VirágésBence válasza:
Ez saját magadban kell rendbetenned és felfogni, hogy ő csak ilyen aranyos, örülj neki, hogy ilyen és nem csak a faszát veri a lányok előtt meg játsza a fejét.
3/5 anonim válasza:
Menj elébe a dolgoknak, és csald meg te.
4/5 anonim válasza:
Az se rossz amit az 3-as írt, de inkább az 1-es tanácsát fogadd meg!
5/5 anonim válasza:
Vaaagy kérd meg,hogy elötted ne ölelgesse õket. Megmondod neki,hogy rosszul esik a dolog õ meg majd nem csinálja. Nekem herótom van attól,hogy jönnek a barátom lány barátai megölelik megpuszilják mintha Ott sem lennék aztán jönnek engem ölelgetni... Köztudott,hogy nem bírom ezt a "jaj De cuki. Olyan rég láttalak nagyölelés!!" dolgot. Elõfordult már,hogy majdnem pofon vágtam egy lányt ijedtemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!