Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos akar lenni mert vitatkozunk es szerinte ö nem szep, engem tonkretett es nincs ertelme az eletének. Mit tegyek?
Vitatkozas utan vége belem ütott (bedugtam a fulem es kb.5perc utan eszrevette hogy nem hallgatom), majd ujra nem figyeltem ra es hajamat jol megrangatta. Mondtam hogy vége es a konyhaba ment ,sirt es mondta hogy ongyilkos lesz.
Kést vett elo es probalt erot venni. En keszen alltam hogy mentoket hivok de mit tegyek mert folyton arrol besz. amugyis hogy ongyilkos lesz..
Esetleg vmi jo tanacs, ötlet.. mit tegyek?
26nő
Bocs a roviditesekert !
enis igy erzem utolso de valami azt "sugja" várjál mert nincs meg itt az ideje a szakitasnak. Másrészt felek egy kicsit.. mindenki engem hibaztatna , es ereztetni probalnanak hogy milyen hulyesseget csinaltam stb. plusz sok minden mas.
Most van vmilyen tervem és ha ez bejon jobb rálátásom lesz es konnyebb lesz donteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!