Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Öngyilkos akar lenni mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkos akar lenni mert vitatkozunk es szerinte ö nem szep, engem tonkretett es nincs ertelme az eletének. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vitatkozas utan vége belem ütott (bedugtam a fulem es kb.5perc utan eszrevette hogy nem hallgatom), majd ujra nem figyeltem ra es hajamat jol megrangatta. Mondtam hogy vége es a konyhaba ment ,sirt es mondta hogy ongyilkos lesz.

Kést vett elo es probalt erot venni. En keszen alltam hogy mentoket hivok de mit tegyek mert folyton arrol besz. amugyis hogy ongyilkos lesz..

Esetleg vmi jo tanacs, ötlet.. mit tegyek?

26nő

Bocs a roviditesekert !

2016. ápr. 2. 02:06
1 2 3
 11/22 Bence_ ***** válasza:
100%

Saját maga miatt lenne öngyilkos.

Érzelmi manipuláció. Te Menj el pszichológushoz, gondjaid vannak neked is ha ilyen pasival "élsz".

Normális megoldas, hogy tök nyugodtan elsétálsz.

2016. ápr. 2. 10:31
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg hagyd ott. Ha fenyegetőzik, hívd ki a házi orvost vagy a mentőket.

Két lehetőség van:

1. Eszében sincs kárt tenni magában, csak érzelmileg próbál zsarolni. Ez esetben ugye nincs miről beszélni tovább.

2. Komolyan gondolja az öngyilkosságot. Ekkor NEM FOGJA TUDNI megjátszani magát, az orvosok nem annyira hülyék. Ha szükségesnek látják, beviszik a legközelebbi kórházba kényszergyógykezelésre.

Neked egyik esetben sincs semmilyen felelősséged, úgyhogy ne érezd hibásnak magad. Sőt, a fizikai bántalmazás miatt még te tehetsz/tehetnél feljelentést. Ne maradj egy ilyen kapcsolatban, a saját érdekedben.

2016. ápr. 2. 13:01
 13/22 Költőnő? ***** válasza:
100%
Tudja jól h bűntudatod lenne. Épp ezt lovagolja meg. Nézd, az emberség egy szép és humánus dolog, de csak addig, míg magadnak nem ártasz ezzel. Most épp arra készülsz, hogy az egész életed megnyomorítsd. Miatta. Megéri? Biztos?
2016. ápr. 2. 14:31
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne öngyilkos, ha otthagynád. Pszichopata alkat, aki a gyenge pontjaidat használja ki, és ebből merít energiát. Nem szeret téged, csak azt szereti, hogy uralkodik az érzelmeiden. Ő nem kell neked. Ha otthagyod, majd talál mást, aki belelép a csapdájába, nem lesz öngyilkos.
2016. ápr. 2. 20:23
 15/22 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!!

Ha ismernétek a ferjem sose gondolnatok azt rola hogy megutne. Sokszor elborul az agya es akkor viselkedik igy. Megint nagyon kedves lett es "soha de soha nem fogok ilyet csinalni"-mondja de ugy erzem mar nem szeretem es mondtam is neki miutan megbantott.

Maskulonben pofonokat regebb is kaptam tole -oszintem nekem sincs tul jo termeszetem nem hagyom magam- de mindig konyorgott hogy bocsassak meg es megtettem . Most is keri hogy adjak meg egy utolso eselyt de nem tudom mit tegyek.

A csaladja rokonai sőt a szuleim se hinnenek el hogy ö megutott, es mindenki engem tartana hibasnak.

2016. ápr. 3. 23:15
 16/22 Költőnő? ***** válasza:
100%
Sztem az ebben a helyzetben a legkevesebb h mit gondolnak mások.
2016. ápr. 4. 07:46
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Na és a régebbi bocsánatkérések során hányszor volt már "utolsó esély"? Ha többször, akkor magad is tudod, hogy ez csak szöveg, semmi nem fog változni.

Ha meg még így konkrétan nem fogalmazódott meg, akkor előre szólok, hogy nagy valószínűséggel megint lesz zűr, és megint kérni fog egy "utolsó esélyt". Aztán megint... és megint... és megint... mindaddig, amíg csak hagyod.

Ne csapd be saját magadat, semmi értelme.

2016. ápr. 4. 09:08
 18/22 Bence_ ***** válasza:
Rendben. Mit szeretnél?
2016. ápr. 4. 10:30
 19/22 A kérdező kommentje:
Én szerelmet szeretnek.. csak az nincs sajnos.
2016. ápr. 4. 19:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, mert annál keresed, akinél soha nem is lesz.

Őszintén: tényleg szerelmet akarsz, vagy pedig feláldozni magad egy mentálisan instabil ember beteges agymenésének?

Mert ha szerelmet akarsz, akkor nem nála fogod megtalálni.

2016. ápr. 8. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!