Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitöl lehet hogy a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitöl lehet hogy a párom nem hagy szexuálisan közeledni?

Figyelt kérdés
A szitu a következö. Kb 2 hete felhivott hogy ha haza érek innom és beszélnünk kell aminek az lett a vége hogy közölte higy vége a kapcsolatunknak mert félre lépet egy állitolagos 3 honapja tarto románc miatt ahol 1x meg történt a félre lépés is. Hozzá kell tegyem 8 éve tart mi kapcsolatunk amibe volt sok jo és pár rossz pillanat is. Ezt én nem hagytam és a lelkére beszéltem hogy eggyikünk se jobb a deákné vásznánál mert a 8 év alatt én is meg tettem 1x a dolgot. Jelenleg 2 hét után ott tartunk hogy folytatjuk a dolgot és probálunk változtani a mult hibáin. Viszont számomra flusztrálo hogy jelenleg szexuálisan elzárkozó és nem tudom hova tenni a dolgot. Büntudat vagy mi miatt nem hagy közeledni? 32/F

#megcsalás #szexuális elzárkozottság
2016. márc. 29. 07:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem hogy a bűntudat a gond. Nem ismerem őt így a saját meglátásomat tudom csak leírni de remélem segít. Ahhoz hogy valaki eljusson a szakításig és ki is mondja hogy itt a vége valaminek meg kell halnia. Amikor én eljutok arra a pontra hogy ki bírom mondani hogy be szeretném fejezni ott bennem már biztos a döntés. Ez teljesen független attól hogy mik az előzmények. Ti arra jutottatok hogy megpróbáljátok újra de ez nem azt jelenti hogy tegnap még úgy gondoltam jobb lesz nekünk külön de ma már minden a régi. Annak a félnek aki egyszer már eldöntötte hogy kiszáll újra kell építenie magában a dolgokat. Szerintem bűntudattól függetlenül egyszerűen lelkileg még nem tart ott hogy lefeküdjetek. Idő kell hogy meggyőződjön arról hogy kell neki ez a kapcsolat hiszen egyszer már meggyőzte magát arról hogy nincs rá szüksége.

De mit mondd ő? Kérdezted már erről?

Mi itt teljesen sötétben tapogatózunk. Azért remélem sikerült valami használhatót is mondanom.

2016. márc. 29. 11:47
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Ne vicceljünk már....

30 feletti emberekről beszélünk, akik tisztában vannak azzal hogyan működik egy normális párkapcsolat. 8 év az nem kevés idő, egymásra untatok, majd megmérettétek magatokat újra a piacon és vegyes érzelmekkel fogadtátok mindazt, amit másoktól kaptatok. Ilyenkor átértékeled a múltadat, és eldöntöd mire is van szükséged és aszerint cselekedsz. Azt nyugodtan felejtsd is el, hogy bűntudat meg hasonlók, egy normálisan gondolkodó Nőnek akkor van bűntudata mielőtt megcsalná a párját, nem amikor újra visszatáncol a karjaiba és áldozatként tetszeleg. Ha a másik pasi jobb lett volna nálad az ágyban(vagy nem dobta volna ki, mert ez is egy lehetőség bármit is mond), akkor már rég dobott volna, csak van annyira realista, hogy tudatában van annak,hogy egyre nehezebben találna magának olyan partnert, aki megüti azt a színvonalat, amit Te képviselsz. Ez a viselkedés amit Veled szemben csinál csak trükközés, próbálja áldozatnak feltüntetni magát, ami számomra ritka szánalmas viselkedés. Nem azért ment vissza hozzád mert lelkiismeret furdalása van, hanem azért mert nincs annyi vér a pucájában hogy bevállalná azt, hogy egy ideig egyedül marad és kidobná a múltját az ablakon.

Nekem is volt olyan partnerem, aki elhagyott egy másik pasasért, és pár hónap elteltével hirtelen meggondolta magát és elkezdett hívogatni....szánalmasan kiröhögtem és sok szerencsét kívántam a következőhöz.

Férfiként legyen már tartásod!!! 30 felett vagy, tudod hogy milyen karakterű Nőt keresel. Tényleg az Exedre vágysz? Le tudnád élni az életed vele? Bíznál benne ezek után? Ha igen, akkor vedd el minél hamarabb és helyezzétek egy szinttel magasabbra a kapcsolatot hátha megnyugszik és abbahagyja a szívatást, de a helyedben tovább lépnék!!!

38F

2016. márc. 29. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!