Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha ver a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha ver a párom, de nem tudom otthagyni?

Figyelt kérdés

Mikor iszik, egyszerűen akármit csinálok, fojtogat, üt.. de mikor "normális", nem iszik, vagy senki nem cseszte fel az agyát, annyira jó hozzám. Aztán egyszer csak elgurul a gyógyszer, és mintha kicserélték volna az embert.

Mit tegyek? Szeretem, 2 éve vele élek, és nem tudom egyszerűen ott hagyni, mert szeretem, és tudom, hogy rossz lenne neki. Eleinte nem, de 1-2 hónapon belül biztos, és nem akarok rosszat neki. Tanácstalan vagyok. :(

N/21

2016. márc. 28. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Eletkeptelen vagy es sulyosan, azonnal terapiara lenne szukseged, miutan elhagytad ezt a ferget. Egyiket sem fogod megtenni, ugyhogy torold szepen a kerdest es fejezd be a panaszkodast. Majd pityergj apunak az intenziven ha felholtra vert a ferged es majd utana irogass itt ujra ha tenni is hajlando vagy valamit.
2016. márc. 28. 18:36
 12/17 anonim ***** válasza:
65%

" Ha egy ember egy fájó dolgot még nem képes abbahagyni, akkor ezek szerint még nem fáj neki eléggé....majd később fog"

Remélem ezzel mindent leírtam, és elgondolkodsz a dolgokon.

2016. márc. 28. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Ne csinálj semmit, hagyd, hogy minden nap kékre-zöldre verjen. Ez így tök jó! Meg amúgy sem tudod otthagyni, mert nem enged ki a házból, ugye?

Ja, nem, csak szimplán emberileg mindketten nullák vagytok és megtalálta a zsák a foltját.

2016. márc. 28. 20:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen ver, mert egy alkoholista agresszív barom és még te sajnálod őt?? Hát én azt nem tudom, hogy kettőtök közül melyiket sajnáljam jobban, de komolyan. Hogy lehet ennyi eszed? Sajnálod otthagyni, mert hát szeret, amit ki i fejez azzal, hogy folyton megver ugye bár, és hát nem akarsz neki rosszat. Mert talán őt talán érdekli, hogy neked ne legyen rossz, pl amikor épp fojtogat?

Ne legyél már ennyire sík hülye, fogd magad és azonnal hagyd ott a p*icsába!!

De komolyan, aki ennyire véd egy agresszív barmot, aki állandóan veri és ezt eltűri, hát az komolyan meg is érdemli, hogy verve legyen.

2016. márc. 28. 20:49
 15/17 anonim válasza:
100%

Szia!! Hidd el, hogy tudnál nélküle élni. Pár hónapig éreznéd a hiányát nagyon, esetleg egy évig. De ha elkezded élni az életed, majd másokkal randizni, már nem éreznéd ezt. Ne rontsd el az egész életed, fiatal vagy!!! Nem érdemel meg téged!!!! Hagyd el ÖRÖKRE!!!!!

Tapasztalatból mondom! 22 nő

2016. márc. 28. 23:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Szenvedd végig az életed! Kell az neked! A hülyéknek ez a kiegyensúlyozott boldogság
2016. márc. 29. 09:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

És mi hiányozna, a verés?

Neki nem akarsz rosszat, és magadnak?

Apád se normális hogy tudja hogy ütlegel és nem hozott még el. Az én apám az első pofonra jött volna, és agyoncsapta volna az embert, engem meg elhozott volna, akármit is mondok.

2016. márc. 29. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!