Mit tegyek ha a párom nem akarja otthagyni az anyját? Meg
is érteném, de én nem tudom sokáig elviselni!
Figyelt kérdés
Mindig azt hangoztatja az "anyós",hogy menjünk már el a lakásából,ő egyedül akar lenni,stb.. De a páromat ez sem zavarja! Azt mondta nekem a minap,hogy eszébe sem jut onnan elmenni,ott akar élni! Volt már más is ilyen helyzetben? Teljesen elment a kedvem mindentől,folyton az jár az eszemben,hogy így hogyan gondolja a gyermekvállalást,saját életet... Nem így képzeltem el a közös életünk!
2014. ápr. 25. 07:53
1/9 anonim válasza:
Thug Life
2014. ápr. 25. 07:58
2/9 anonim válasza:
Én lehet, hogy rászánnám magam egy drasztikus lépésre. Szépen összepakolnék, és elköltöznék. Majd megmondanám a páromnak, hogy akkor lehet dönteni. Velem akar élni a továbbiakban vagy a mamával. Innen két esélyes de a jelenlegi helyzetnél, szvsz, mind a kettő csak jobb lehet...
2014. ápr. 25. 08:22
3/9 anonim válasza:
Hát így semmiképp ne tervezz vele gyereket, sőt közös életet sem, ha ez neked nem megfelelő, márpedig a kérdésedből az jön le, hogy nem az. Az ilyennel valóban csak drasztikusan lehet megoldást találni, máshogy nem. Elköltözöl albérletbe és megmondod a párodnak, ha akar veled megy, ha nem, akkor ennyi volt. Mást nem tudsz tenni, mert sosem fog elköltözni. Nekem a volt férjem volt ilyen, ő kényelmi okokból (magának sem igazán bevallva) maradt az anyjával, mára ketten élnek 45 éves a volt férjem. A két testvére már régen különköltöztek és élik boldog világukat a családjukkal.
2014. ápr. 25. 08:59
4/9 anonim válasza:
én pontosan azt tenném,amit a #2 válaszoló!mást tényleg nem tudsz tenni,jelen esetben ez a legjobb megoldás!sőt,azt is meg tudod,hogy mennyire vagy fontos neki!
2014. ápr. 25. 09:12
5/9 anonim válasza:
Csatlakozom, a kettessel értek egyet. Vagy használ a drasztikus lépés, és észhez tér, vagy örülj neki, hogy még időben kiderült, mi várt volna rád.
2014. ápr. 25. 09:21
6/9 anonim válasza:
Egyetértek a kettessel, lépni kell. Te is érzed, hogy ez neked nem járható út, és megmondom őszintén, szerintem valami nem kóser azokkal, akik érett férfi létükre így gondolkodnak... tehát én erősen elgondolkodnék azon is, hogy jó helyen járok-e.
Viszont számolni kell a lehetőséggel, hogy ha elhagyja az anyucikáját miattad, akkor később lépten-nyomon felhánytorgatja neked, hogy "zsaroltad" és miattad kellett eljönnie. Ezt is mérlegeld.
2014. ápr. 25. 09:35
7/9 anonim válasza:
Én két dolgot csinálnék.
Vagy azt amit a kettes válaszadó írt le vagy ha jóba lennék az anyóssal akkor az ő segítségét kérném. Megkérném, hogy segítsen abban, hogy a fia elköltözzön, új életet kezdjen.
Hátha az anyuka tud olyat tenni amitől végre a fia rádöbben, hogy nem az anyja lesz a jövője.
2014. ápr. 25. 09:35
8/9 anonim válasza:
Vannak ilyenek.
Hugom es az anyoshoz koltozott, mert akkor tudnak sporolni sajatra.
Most jart a lakaskasszajuk es hat a svajci frank hitel miatt inkabb anyos hazaba tettek, hogy segitsenek neki.
A masikbol meg beepitettek a tetoteret maguknak, ahova anyos feljar pakolaszni meg tarolot csinal a nappalijukbol.
A hugom mar banja, de nincs mit tenni.
2014. ápr. 25. 09:41
9/9 anonim válasza:
Bár nem írtad, hogy hány éves a párod, de úgy tűnik, hogy az önálló életre még éretlen, vagy ha már szépen benne van a korban, akkor meg alkalmatlan rá. A párodnál valami nagy bibi van. Mert az ilyen fontos kérdést (mint hogy hol lakjon az ember) közösen szokás eldönteni, nem pedig csak az egyik fél reszortja. Ha nem érzed ott jól magad ahol most vagytok, akkor állítsd drasztikusan választás elé a kedvest. Nézz ki egy lakást, költözz el, ő meg döntse el veled tart-e és megpróbáltok normálisan élni ketten, vagy marad anyuci szoknyája mögött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!