Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem bírom elviselni a családjá...

Nem bírom elviselni a családját a barátomnak, de hosszú távon tervezek vele. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 22:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
19%
Ne tervezz vele.Reméljük kiderül mihamarabb a barátod előtt.
2013. máj. 21. 22:13
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolod, hogy túl részletes a kérdésed? :)

Kicsit írhatnál a helyzetről, mert baromira nem mindegy, hogy csak a szokásaik idegesítenek téged, vagy piszkálnak is. Az se mindegy, hogy milyen távol laktok, hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, szóval írhatnál ezt-azt.

2013. máj. 21. 22:14
 3/25 anonim ***** válasza:
62%

Miért tervezel vele, ha nem bírod elviselni a családját?

A sógornőm sem tud elviselni bennünket, nem értem miért nem keresett olyan pasit magának akinek senkije nincs. Jobb ez így, hogy szétbarmolt egy családot...

Nem tudom, hogy tényleg olyan gáz a család, vagy veled van baj, de gondold át a helyzetet. Mi lesz ha gyerekeitek lesznek? Nem lehetnek majd kíváncsiak rá/rájuk, mert te nem bírod elviselni őket? Nekik is és a barátodnak is fájdalmat tudsz okozni ha így állsz hozzájuk.

2013. máj. 21. 22:17
 4/25 anonim ***** válasza:
77%
Én sem túlzottan kedvelem a párom szüleit, de ez semmiben sem akadályozza a kapcsolatunkat, mert már ő sem kedveli őket. :D Mivel távol élünk tőlük, már mindegy is. De ha a te párod jóban van a szüleivel, sőt nagyon ragaszkodó, az nehezebb eset.
2013. máj. 21. 22:22
 5/25 A kérdező kommentje:
5 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem. 23 évesek vagyunk és mindketten komolyan gondoljuk. Nagyon szoros kapcsolatban van a családjával és én is az enyémmel. Őt nagyon szereti az én családom és sokat is van itt. Mindketten otthon élünk még, de laktunk már együtt is csak anyagi gondok miatt vissza költöztünk haza. De nagyon jól kijöttünk együtt lakva is. Minden nap együtt vagyunk, hasonlóak a jövőképeink, életfelfogásaink, hobbijaink. A családjával semmi gond nincs, kedvesek, szeretnek is engem csak valamiért én nem tudom őket elviselni. Talán kicsit féltékeny is vagyok, zavar, hogy olyan jó a kapcsolat köztük, hogy mindig ha elutazunk minden este hívják...Sok nekem ez. Ezen sokat veszekszünk. Sokszor hívnak át engem, de én nem szívesen megyek és ebből is sok vita ered.
2013. máj. 21. 22:32
 6/25 anonim ***** válasza:
93%
A családjára vagy féltékeny?
2013. máj. 21. 22:36
 7/25 anonim ***** válasza:
64%
Anyám! Ez nem semmi!
2013. máj. 21. 22:41
 8/25 A kérdező kommentje:
nyilván nem úgy vagyok féltékeny, mint egy ellenkező neműre, hanem arra vagyok féltékeny, hogy miért az anyukával beszél minden este amikor mondjuk velem van. Ez nem is féltékenység de nem tudok rá jobb szót. Biztos sokatokkal előfordult, hogy túl sok a párotok anyukája. Az én esetemben az anyuka mellé jön még az egész család. És ez sok nekem.
2013. máj. 21. 22:43
 9/25 anonim ***** válasza:
60%
Inkább örülj, hogy jóban vannak. Ha nem féltékeny vagy akkor irigy?
2013. máj. 21. 22:57
 10/25 anonim ***** válasza:
79%

Na akkor te tényleg olyan vagy mint a sógornőm... Csak ő még a féltékenységet sem vallja be.

Ne aggódj, el fogod tudni érni, hogy a párod téged válasszon, és csak a te családod legyen a fontos. Csak meséld be neki, hogy nem normális ha jóban van velük, kell a távolság, csak akkor szóljatok nekik ha kell valami, de akkor ugorjanak, ha pedig bármit kérdeznek, vagy elmondják a véleményüket, akkor kérjétek ki magatoknak, hogy ti külön család vagytok, senki ne szóljon bele semmibe. Egy idő után te már ne is menj a szüleihez, köszönni sem muszáj, a párodból pedig csinálj papucsot. Ha lesznek gyerekek, akkor velük még zsarolni is tudjátok a nagyszülőket. Persze kizárólag a párod részéről. Tesóméknál ez bejött, nektek is sikerülhet. Csak gratulálni tudok!!!

2013. máj. 21. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!