Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha ver a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha ver a párom, de nem tudom otthagyni?

Figyelt kérdés

Mikor iszik, egyszerűen akármit csinálok, fojtogat, üt.. de mikor "normális", nem iszik, vagy senki nem cseszte fel az agyát, annyira jó hozzám. Aztán egyszer csak elgurul a gyógyszer, és mintha kicserélték volna az embert.

Mit tegyek? Szeretem, 2 éve vele élek, és nem tudom egyszerűen ott hagyni, mert szeretem, és tudom, hogy rossz lenne neki. Eleinte nem, de 1-2 hónapon belül biztos, és nem akarok rosszat neki. Tanácstalan vagyok. :(

N/21

2016. márc. 28. 17:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
akkor maradj ebbe benne. jó ez neked, maradj, lehet nem lesz egyszerű még egy ilyen remeket találni.
2016. márc. 28. 17:34
 2/17 Dreamer88 ***** válasza:
100%

Ismerős helyzet.

Szüleimmel ugyanez volt. Apám ivott, anyám meg szenvedett.

24 év házasság után úgy menekültünk el otthonról mert anyám már az életét féltette.

Ne csak azt nézd, hogy neki milyen lenne nélküled, hanem hogy neked milyen vele.

Az alkoholnak nagyon nehéz gátat szabni.

Beszélj vele vagy hagyd ott amíg tudod.

2016. márc. 28. 17:34
 3/17 anonim ***** válasza:
Tanulj katonai kézitusát Dr.Zöllei-től.
2016. márc. 28. 17:35
 4/17 A kérdező kommentje:
Ma hívtam aput, hogy megint gáz van vele, és mikor mondta, hogy jön értem, megrémültem, hogy a barátom nélkül kellene lennem.. meggyőztem, hogy maradjon otthon, és ha megint csinálja, elmegyek. De ezt már annyiszor mondtam, mégis képtelen vagyok megtenni. Tudom, mi lenne az ésszerű, összepakolok, és megyek, de nem tudnék nélküle élni.
2016. márc. 28. 17:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen menj pszichológushoz, és kérj segítséget! Sürgősen! És menj onnan a fenébe, mielőtt teljesen tönkremész. Jobbat érdemelsz ennél!
2016. márc. 28. 17:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát most erre mit mondjunk? Mikor lépsz? Amikor kihúzza belőled a nagy kést? Mire vársz? Ő nem szeret téged!
2016. márc. 28. 17:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt ki érti: Aki mindent megadna,csak hogy legyen valakije, és biztos hogy soha nem emelne kezet rá,sőt,lesné minden kívánságát,vagy hogyan tudná boldogabbá tenni őt,annak nincs barátnője,aki meg részeges,agresszív,ès veri a nőjét amikor rájön az 5 perc,annak van..¯\_(ツ)_/¯

Na mindegy,kérdező,szerinted az elfogadható ha csak akkor jó hozzád,ha magánál van? Az ilyenek agresszív,kiszámíthatatlan típusok, ès kèsőbb rosszabb is lehet..tudom, hogy szereted,meg nem akarod hogy rossz legyen neki,de..továbbra is te akarsz lenni a az akin levezeti a feszültséget? Szerintem ha egy fiú kezet emel egy lányra,(egyébként is bűn, pláne ha még állítólag szereti is)ott már nincs bocsánat..de ahogy érzed :/

2016. márc. 28. 17:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnél gyereket? Szeretnéd, hogy normális apja legyen? Esetleg bevállalod, hogy egyszer tényleg megfolyt a párod? Egy jó tanács: addig lépj le, amíg le tudsz, és van hova menned...
2016. márc. 28. 17:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy úgy tűnik, mintha hirtelen felindulásból követné el ezeket, de ez nem igaz. Teljesen átgondolt amit tesz és ezzel kontrollál. Azért teszi, mert tudj, hogy megteheti. Megértem, hogy szereted, de a családon beüli erőszak csak tönkretesz és ez a legjobb eset, meg is ölhet és ezt vedd nagyon komolyan, mert hetente halnak meg emberek emiatt. Sajnos azt kell tudatosítanod magadban, hogy ő nem szeret téged, a hatalmat szereti, amit adsz neki és ha elhagynád, akkor ez a hatalom hiányozna neki. Te pedig mindezzel tönkreteszed az egészséged, az önbecsülésed és bármelyik nap szerezhetsz olyan sérülést, amely életed végéig veled marad. Emellett teljesen lehetetlenné teszed, hogy találj egy olyan férfit, aki szeret és megbecsül. Egy igazi férfi nem emel rád kezet, akármi is van. Ha akarsz beszélni, írj privátot, családon belüli erőszak tanácsadással foglalkozom (többek között)
2016. márc. 28. 18:03
 10/17 anonim ***** válasza:
61%
Szenvedj tovább. Aki hülye azon úgysem lehet segíteni.
2016. márc. 28. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!