Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok félrelépne?
Tudod, 13:33, az közkeletű tévedés, hogy a pasik ilyen szinten "ösztönlények" lennének, aki ezzel áltatja magát, az csúnyán be lett csapva. Szociólogiai videlkedéstant (is) tanlok egyetemen, ahol néha a prof kitért ilyen sztereotípiákra: ha szereti egymást két ember, NINCS ilyen, hogy "az kell a lelkivilágának" hogy meghúzzon mást. Ha ezt teszi, illetve ha erre van szüksége, akkor nem szeret téged. És ilyen szempontból nincs külömbség a két nem között, csak annyi, hogy férfiak és nők más-más okoból jutnak oda, hogy "ez kell a lelkiviláguknak". Általában a férfiaknak vannak az "aljasabb", állatiasabb okaik, a nők sokszor meg "csak" elhanyagolva érzik maguakt, uantkoznak. De egy működő kapcsolatban ilyen nincs. Sajnállak, ha téged csal a pasid, bár ha meg van neki engedve, te vagy a hibás, de hidd el, nem szeret téged.
23/F
Nehéz kérdés!Lehet hogy lélekben megbocsájtanék mert szeretem (15 éve),de azt hiszem mégis csak másképp néznék rá ezután!
Nem szeretnék vulgáris lenni,de hogy nyalogassam ott azután,ahol más répája is táncolt?!Vagy hogy csókoljam meg,ki tudja nemrég ki,mi volt a szájába!?
Ejj,azt hiszem elhidegülnék tőle.Nekem kell hogy a kis párom csak az enyém legyen,testileg,lelkileg!Különben mehetnék én is össze vissza idegenekkel,ha ez nem érdekelne!
Hát ha te az ösztönlényt annak értelmezed, hogy állat vagyok, akkor nincs több kérdésem. Talán te nem mész el a haverokkal és soha nem fordult elő veled ilyen, ez igazán dicséretes és becsülendő dolog, amit ha hiszed, ha nem én is értékelek. De az álláspontom továbbra is az, hogy néhány alkalomért (aminek a körülményeit párszor már megneveztem) nem fogom felrúgni a kapcsolatomat a senkivel. Mindenki hajlamos úgy érteni a dolgokat, hogy ha valami nem rossz, akkor az jó. De a világ nem fekete fehér, üzenem a profnak, hogy ezt is tanítsa meg. Nem mondtam, hogy jó és szép, ha valaki megcsalja a nőjét. Azt modntam, hogy belefér. És mondd meg nekem, ha te nem szeretsz valakit, akkor vele lennél? Mert ha igen, akkor hallgatom a szociológus indokokat és megjegyzem, hogy az úgy csúnyább, mint ha szereted, de néha becsúszik egy görbe éjszaka, miután berúgtál a BL döntőt nézve. A szeretet és a hűség nem ugyanaz, ezt a szemem előtt látom.
És csak hogy tisztázzuk, nincs barátom.
13.33
Pedig egy jól működő kapcsoaltban van szeretet ÉS hűség. PErsze kivételek mindig akadnak, mint látom is. De hidd el, annyit is érsz annak a pasinak, aki egy BL-n döntőn berúgva döntöget meg más csajokat.
Nem arra értettem, hogy te vagy állat, hanem arra, hogy a pasik nagyrésze sem az. Tudja kontrollálni a cselekedeteit, és tudja mit kockáztat. Bár ha belegondolok, ha olyan barátnőm lenne, akivel nem jelent kockázatot 1-1 görbe éjszaka, lehet én sem hagynám ki. Innen tudhatod, hogy igazán szeret, hogy nem vágyik másra, és ÉRTED ellenáll a kísértésnek. De ha számodra ez nem szükséges, persze, hogy veled marad, már megbocsáss, hisz ott leszel neki, mellete állsz, vele vagy, lefekszel vele, de akármikor mehet csajozni. Nem értem ezt a logikát, bár egyszer az életben lehet mindenkinek jár egy ilyen "joker" barátnő, de én nemhiszem hogy tulzottan szerelmes lennék :)
Nagyon csalódott lennék és nagyon nehetelnék rá, (magamra is) kiábrándulnék belőle, más sose tudnék úgy ránézni, mint azelőtt. Szerintem az esetek nagyrészében(DE NEM MINDEN ESETBEN) a másik fél is hibás valamilyen szinten. Én szakítanék nem is amitt, hogy nem tudok megbocsátani, hanem nagyon fájna, már nem lenne olyan a kapcsolatunk, mint régen. Belegondolni, hogy Ő megtette, ezt a megoldást választotta, nem beszélte meg velem, hogy mit akar akár az ágyban akár magunk közt. Bántana, na!
Off: Írta valaki előttem, hogy nem baj, ha néha megdönt egy-két lányt. Szeretne egy kis szifiliszt vagy HIV-et kapni? Gratula!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!