Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok félrelépne?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 14:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Lapát, rögtön. Ha megtette, akkor vagy meg sem érdemel, emrt egy k*csög és/vagy nem is szeret, vagy csak simán nem is működött a kapcsolat, más ok nincs rá, és mindkettő szakítóok.
2010. ápr. 4. 17:19
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalások mindig összetett dolgok. Nehéz mögéjük látni. Van, amikor tényleg őszintén szereti egymást két ember, és ennek ellenére vmi hatására mégis megteszi, de megbánja, mert tudja, hogy igazából neki a partnere kell, és ő maga sem érti hogy miért tette. Ez a ritkább. De megcsalások hátterében nagyon sokszor az áll, hogy már unjuk a partnerünket, mégha jól meg is vagyunk, kiváncsiak vagyunk, hogy a másik milyen, megkívánjuk. Velem is megtörtént ez az eset, hogy barátom és legjobb barátnőm.. Barátnőmmel azóta se vagyok jóban, barátommal kibékültem. Én se tudok már úgy ránézni, nagyon nehéz visszaszerezni a bizalmat, mert látszólag minden rendben volt, ez a ritkább esetben tartozik, megbánta stb. De pont ettől a nehéz, mert nem akarta megtenni, mégis megtette. Én azért elgondolkoznék rajta .. :)
2010. máj. 4. 13:17
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

Nő ne legyen hűtlen. A férfi lehet. Amennyiben azért csal meg, mert szexhiánya van, vagy feszült, vagy berúgott vagy mittudomén, de szeret és ezt érzem, akkor havonta megcsalhat. A baj, akkor van, ha hosszútávú szeretője van, ugyanis akkor én már nem kellek. Akkor kész vége. De nem csak az ő hibája volt. Ami nem megy, ne erőltessük.

18/L

2010. máj. 4. 13:19
 14/28 anonim ***** válasza:
waa 18/L irigyellek, vagy nem is tudom, hogy miez, hogy így tudsz hozzá állni, de szerinted egy komoly kapcsolatban ennek van értelme és erre van szükség?
2010. máj. 4. 13:26
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
13:19 te tök hülye vagy!!! Én is 18 vagyok, de nem igy fogom fel, nem zavarnám a páromat más karjaiba havonta, meg soha sem nem hogy havonta. Te tényleg beteg vagy, nem tudom.
2010. máj. 4. 13:27
 16/28 anonim ***** válasza:
Ne lépjen félre. Akkor nem téged akar. Egy esetben lehet megérteni, ha önbizalomhiányból teszi a fél. Ebben az esetben viszont te nem vagy elég jutalom neki vagy azért mert nem tetszel neki igazán, vagy azért, mert olyat hozol ki belőle, amit te megtettél, ő viszont nem, mondjuk több nővel volt dolgod, mint neki fiúval. Sz'al meg lehet bocsátani, ha tényleg szeret, és magával van gondja, nem csak élvhajhászatból csinálja. Azt is meg lehet érteni, de az barátnőnek nem való.
2010. máj. 4. 13:29
 17/28 anonim ***** válasza:

Na most majd megkapom a magamet!!

Gyereket kasztralnam es örüljön hogy megussza annyival a csajt meg siman jo nagy közönseg elött egy jo mejröl jövö vaskos adaggal pofanloccsantanam.

Sajnos en ilyen regimodi vagyok.

2010. máj. 4. 13:29
 18/28 anonim ***** válasza:
50%
Nézd, ha velem van, annak van oka. Ha megcsal, annak is. Ha összeveszek vele és lemegy a kocsmába és meghúz egy prostit és utána visszajön és megbeszéljük és kibékülünk és engem is meghúz, akkor csinálja. Szerintem az a beteg, ha állandóan lesed a telefonját, meg hisztizel, hogy megnéz valakit az utcán. Nem azt mondtam, hogy lökdösöm. Nagyon boldog vagyok, ha csak én kellek neki, de van olyan szituáció, amikor az ő lelkének az kell, hogy elmenjen és meghúzzon valakit, aki nem én. És én ezt elfogadom, amíg a kapcsolatunk olyan. Ha már nem olyan, akkor csá. Kész. De nem attól lesz olyan a kapcsolatod, hogy bezárod és másra rá sem nézhet, mert akár tetszik, akár nem, ösztönlény. Nem mondom, hogy ugrálok örömömben, de ha visszajön hozzám, annak megvan az oka és akkor nem fogom elmarni. Egyébként elárulom, hogy ha megcsalad a párod, abban te is hibás lehetsz. (nem feltétlenül, de lehetsz).
2010. máj. 4. 13:33
 19/28 anonim ***** válasza:
13.33-kor 13.19 voltam és egyetértek azzal is, amit az előbb előttem mondtak. Mint már említettem, a nő ne legyen hűtlen.
2010. máj. 4. 13:35
 20/28 anonim ***** válasza:

Velem is történt ilyen!Volt a pasim meg egy haverom aki csaj értelemszerűen!

A csaj repült soha nem álttam vele szóba a barátomnak megbocsájtottam habár már vele is vége hisz nem tuf változni!

2010. máj. 4. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!