Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csaltál meg valakit azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltál meg valakit azért, hogy könnyebb legyen elviselni, ha esetleg megcsal?

Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy nem bíztál a párodban, és könnyebb volt elintézni egy megcsalással, és így nem szenvedtél annyira?
2010. ápr. 4. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
volt már olyan hogy nem tettél fel hülye kérdést a gyakori kérdések.hu-n? te ritka nagy beteg állat vagy
2010. ápr. 4. 14:43
 2/11 A kérdező kommentje:
...na meg az is, aki mondja
2010. ápr. 4. 14:44
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Mifèle ribanc lehet az, akinek ez a kèrdès egyàltalàn eszèbe jut??
2010. ápr. 4. 14:48
 4/11 A kérdező kommentje:
nem olyan biztos, hogy csaj vagyok!
2010. ápr. 4. 14:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Előre megbosszulod, amit el sem követett és lehet, hogy nem is fog? Primitív ember vagy és boldogtalan. Változtass a hozzáállásodon.
2010. ápr. 4. 15:12
 6/11 anonim ***** válasza:
15:12-vel egyetértek. lehet h feleslegesen teszed meg... a másik meg az h ha megcsalnak és te visszacsalod az miért könnyít a lelkeden? ez max az egódnak tesz jót... hülye a kérdésed barátom...
2010. ápr. 4. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

14:44

nem elég, hogy idióta kérdést teszel fel, még neked áll feljebb?

2010. ápr. 4. 15:38
 8/11 A kérdező kommentje:

1. nem tettem meg

2. még jó, hogy felteszem, ha érdekel a megcsalás téma, ha valaki a farkánál nem lát tovább, és a megcsalás lelki okai, hátterei nem foglalkoztatják, ne itt pattogjon

3. bőven előfordulhat, hogy valaki ezért csal

Ha nem csaltál ilyen miatt senkit, akkor azt írd, ne engem minősíts, nem ismersz.

2010. ápr. 4. 15:42
 9/11 anonim ***** válasza:
de ha már ilyen kérdést teszel fel akkor vállald h minősítenek és ha belegondolsz ez elég beteg kérdés volt... magadat minősíted...
2010. ápr. 4. 15:49
 10/11 A kérdező kommentje:
lehet minősítettem magam, de azok is, akik erre az oldalra járnak, hogy másoknak beugassanak
2010. ápr. 4. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!