Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek is szokott kiabálni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is szokott kiabálni a párotok, ha haragszik? (férfi a nővel! )

Figyelt kérdés

Egyik nap találkoztunk, (nem élünk együtt, 1 éve vagyunk pár) és nekem borzasztó rossz kedvem volt, amire ő is rátett egy lapáttal még az elején. Úgyhogy egész idő alatt nem is szóltunk egymáshoz, majd megelégelte és elkezdett velem kiabálni, hogy mi a fene bajom van (sokszor elmondtam már neki, családi problémák, folyton stresszelek), és ez nekem nagyon rosszul esett. Igazából már attól jobb lett volna ha átölel és együtt érez, erre elkezd velem kiabálni! Sosem történt ilyen és ki se néztem volna belőle!

Most attól félek, hogy nem is ismerem és ez, ha esetleg később úgy döntenénk, hogy együtt akarunk élni, akár bántalmazásba fordulhat át.

(Bár rögtön bocsánatot kért, amikor rákérdeztem hogy tényleg kiabál velem?)

2016. márc. 25. 08:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Amilyen sztorikat hallani manapság, jobb félni, mint megijedni és tőle aztán nem számítottam ilyen reakcióra. Meglepődtem.

2016. márc. 25. 22:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat nem attól jó, ha nincs köztetek ellentét. Ha pedig előfordul ellentét, akkor időnként szakad a cérna. Mi a feleségemmel mindennél jobban szeretjük egymást, mégis előfordul a veszekedés, kiabálás.

57F

2016. márc. 26. 08:51
 13/13 anonim ***** válasza:

ennyi erővel ki se lépjen az ember az utcára, amilyen sztorikat hallani...

nem kell paranoiásnak lenni. főleg nem valakiről ilyen elméleteket gyártani, aki egy évben ha egyszer kiakad...

2016. márc. 26. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!