Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi haragszik azért egy nőre mert a nőnek tetszik a pasi de a pasinek a nő nem kell?
Figyelt kérdés
Nem beszélget velem , nem ül mellém sőt elül mellőllem ha épp ùgy adódik, ha hizzászólok fél szavakkal válaszol, de emellett folyton beszólogat. Egy intellogens rendes pasasról van szó, ugyhogy nem értem a viselkedését, tudja h tetszik nekem mégis mikor mások szóvá teszik közli h válogatós vagyok, ráadásul egy másik csajjal flörtölget akiről tudja h van pasija...Mind 24-25 évesek vagyunk ez sztem gyerekes viselkedés tőle.2014. nov. 26. 22:33
2/8 A kérdező kommentje:
Persze de napi szinten találkozunk és elég kellemetlen...
2014. nov. 26. 22:36
3/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a nemről lenne szó, de így ez kevés információ. Valamivel megbánthattad és nem tudott még megbocsájtani. Hívd el valahova vagy munka után üljetek le kávézni és beszéljétek meg.
4/8 anonim válasza:
Most neked, melyik csaj tetszik?
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem a pasi tetszik, és mi tőlem a gyerekes viselkedés? a pasas viselkedik így...
2014. nov. 30. 19:38
7/8 anonim válasza:
ma 19:38
"gyerekes viselkedés"
Aki ilyet mond egy másik emberre,attól nincsen gyerekesebb..:)
Attól hogy egy pasi csendes,tud meglepetéseket okozni,ne felejtsd el,alamuszi nyuszi nagyot ugrik..
8/8 A kérdező kommentje:
Nem csendes ő, csak velem ilyen...
2014. nov. 30. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!