Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tetszik egy férfi de "el akar hagyni".
Figyelt kérdés
szóval együtt élünk egy albérletben többen. neki van családja,de láthatóan eléggé tetszek neki. engem is motivál,több önbizalmam van neki köszönhetően. nem szeretnék nélküle élni,és nagyon hiányozna.de már nemsokára elköltözik,mindent lerendezett. nem tudom h a nőiessgemel vissza tudnám-e tartani. ha elmegy nekem az egy visszajelzés,h vmit rosszul csinálok. nagyon tetszik,és szenvednék,ha itt hagyna,nem ismertem még egy ilyen normális pasit. de félek neki elmoani az érzéseimet,gyáva vagyok,tudom csak habognék össze-vissza. sajnos ő elég határozott ember. már nem igazán merek reménykedni,de nem birnám tultenni magam rajta,ha elmenne. szerintetek mi lesz a vége,mit tegyek. nem vagyok elég szimpi neki mégse ha menni akar. nincs semmi gond amugy mindent megcsinálok a házban,stb.. mindig dicsér meg ilyenek. ő tényleg egy különleges ember számomra. és csak sírok mikor rá gondolok,h itt hagy,és ideg van a gyomromba..2014. nov. 12. 11:37
2/10 anonim válasza:
Ha van családja akkor hagyd már békén azt a szerencsétlen embert!
3/10 anonim válasza:
Szállj le a földre és vesd le magadról az önzőségeidet. Egy percig sem gondoltál arra, hogy csak egy izgalom voltál neki az egyébként monoton hétköznapjaiban, amíg nem a családjával van? Nyugodtan néznél tükörbe, ha miattad elhagyná a családját? Előfordul házas emberrel, hogy megtetszik neki valaki, főleg ilyen szituban, de hidd el ez csak játék. Ne tegyél semmit, ébredj fel.
5/10 A kérdező kommentje:
Jó 3-as neki lehet h ez játék,de amúgy is már volt rá példa,h a feléségén kívül mással volt.. de én nem akarom h a párom legyen,se azth elhagyja a családját,de nekem nagyon kéne az a fajta lelki törödés,figyelem amit ő ad.
2014. nov. 12. 12:09
6/10 anonim válasza:
Levélben én is adhatok neked lelki törődést...
7/10 anonim válasza:
Szerintem próbáld elengedni, hisz ha netán csak össze fekszetek, lehet utána megváltozna minden, keress mást, biztosan találni fogsz. Egy ilyen pasi, meg aki hiába házasságban él, mégis több vasat tart a tűzben, említést sem érdemel.
8/10 A kérdező kommentje:
utolo. köszi a normális választ. az csak pár alkalom volt neki. amint mondtam nem lefeküdni akarok vele,persze nagyon kívánom,de nem akarom h utána az érdeklődése felhagyjon. és amúgy olvastam a neten,h a terhes nők többségét megcsalják.
2014. nov. 12. 12:34
9/10 anonim válasza:
Borzalmas a hozzaallasod a dolgokhoz.
Neked az kudarc ha egy CSALADOS pasas nem teged akar hanem a csaladodat?
10/10 anonim válasza:
Szerintem előbb utóbb úgy is eljutnátok az ágyig. Az meg hogy olvastad a neten hogy a terhes nőket megcsalják, az undorító dolog, ha már gyereket csinálni elég tökös egy férfi, akkor legyen ahhoz is az hogy ne feküdjön össze mással.
Egy idő után úgy is elfelejted ezt a férfit, engedd el. Találsz majd jobbat nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!