Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Jártam egy pasival,aki azt mondta hogy nem disznót tenyészteni akar,hanem párkapcsolatot.(50kg) vagyok és 20 éves.Most vissza akar hozzám jönni.Szerintetek elzavarhatom a pics*ba ahogy ő is tette?2010. ápr. 4. 01:32
2/15 anonim válasza:
Szerintem is. Ezek után előadta önmagát és ha mondjuk ezt félreteszitek akkor is majd jönnek nagyobb dolgok és akkor ott súlyosabb lesz a probléma is.
Én helyedben úgy zavarnám el, hogy azt mondom neki: "sajnálom de a itt csak disznókat árulnak, ha párkapcsolatot szeretnél tenyészteni akkor sajnos rossz helyen kopogtatsz."
3/15 anonim válasza:
Az ilyen parasztot el kell kergetni.
4/15 anonim válasza:
Ha te 50 kg vagy és ledisznóz, akkor beteg. Menjen a temetőbe csontvázakat dugni. Küldd a picsbe.
5/15 anonim válasza:
Én 60 kg vagyok és soványnak tartanak.
7/15 anonim válasza:
Bolond az az ember?Nem érdemel tőled semmit,főleg Téged nem!
8/15 anonim válasza:
Én 58 kg vagyok és elég vékony...Hogy lehet valaki ekkora paraszt?? Ha ennyi esze van, maradjon magának. Mondd neki először tanuljon meg nagyfiú lenni és a nőkkel bánni.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!(:
megfogadtam a tanácsod kedves válaszoló és ilyesfajta szöveggel el is küldtem!(:
nagyon szépen köszönöm nektek(=
2010. ápr. 5. 11:37
10/15 anonim válasza:
Nagyon helyes!!! Egy pasi dolga az, hogy erősítse a barátnője önbizalmát, de ennek a gyereknek szerintem hiba van a központban:S Jól tetted, hogy kiadtad az útját...ha ekkora gyökér, kereskedjen a hullák között....that's all
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!