Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy anyu befejezze ezt a viselkedést velem szemben?
Jön a jó idő, én vennék egy nagy doboz pálcikás jégkrémet, és megtölteném vele a mélyhűtőt. ;)
A cikizésére, morgására, hisztijére meg prűd felfigására nem mondanék semmit. Hagy főjön a saját levében.
#20: az nem érv, hogy ő sem csinálta, mert ennek semmi köze ahhoz, hogy a szopás jó-e vagy rossz. Anyukádnak elég fura a felfogása. Ne foglalkozz vele továbbra sem, maradj továbbra is biztos abban, hogy nincs igaza.
Apukádat sajnálom kicsit, hogy anyud sosem cidázta le rendesen :(
Amúgy vajon mitől fogja fel ilyen borzasztóan ezt valaki? Mi olyan megalázó ebben? Én a páromnak a fenekét is ki szoktam nyalni és imádom csinálni, sosem jutna eszembe, hogy megalázó :D. A szex nem erről kéne, hogy szóljon.
Off, bocsi.
Azt hiszem, sejtem, mitől van így kiakadva. Apud valószínűleg megcsalta egy olyan nővel, aki nem ennyire prűd. Ettől viszont önmaga "bűnének" érzi a prűdséget, és az ember semmit sem utál jobban, mint a bűnét.
Nem tudom, érthetően fogalmaztam-e?
Ne haragudj, hogy ezt írom: Ő nem anya. Egy anya a legjobbat akarja a gyerekének... azt, hogy a gyereke boldog legyen, akkor ha annak az ára neki nem is tetszik.
Én a helyedben elköltöznék és ezt nem is bocsátanám meg neki. Ilyen szavakkal sosem illetett az én anyukám, pedig volt olyan barátom, aki neki nem tetszett... Volt, hogy nem beszéltünk, de sosem szólt bele ennyire a magánéletemben. Oké, hogy a lánya vagy, de nem azért szült meg, hogy felügyeljen szex közben is. Akadályozza a személyes szabadságod... Megkeseredett egy élet lenne az amiben más mondja meg, hogy a párommal, akit szeretek és vágyom arra, hogy ÉN tegyem boldoggá ...nem engedné meg valaki, hogy akárhogyan is, de hozzáérjek, vele legyek. Gondolom később mindegyik barátodban, ha esetleg a mostanival valami oknál fogva szétmentek, mindig keresné a hibát... Szóval neked ez a feladatod. Ennyi idősen fogni magad és elhúzni, de minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!