Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy anyu befejezze ezt a viselkedést velem szemben?
7es vagyok.
Sajnos anyukáddal nem igazán tudsz mit csinálni. Nálunk is sok veszekedés volt, aztán elköltöztem. Én a kapcsolatot nem szakítottam meg a szüleimmel, kb. Egy hónapban egyszer megyek haza, és lám, sehol egy veszekedés. Mert rájöttek, hogy mi volt a rossz. Már nem természetes, hogy minden nap látnak.
Ez nagyon gáz. Szerintem ne mondj neki semmit, mert akkor mégjobban fogja csinálni amit eddig.. Költözz el minél hamarabb és ne is keresd őt
Majd csak rájön hogy hülye volt és keres ő téged. Ha meg nem, az se baj szerintem.
Jól kezeled a helyzetet, nagyon jó, hogy próbáltad többször is megbeszélni vele, és az is, hogy hidegen hagy a véleménye, nem veszed komolyan és nem befolyásol. Így tovább!
Megpróbálhatsz még beszélni vele, vagy apukádon keresztül kideríteni akár, hogy miért ennyire ellenséges és hülye. De nem vagyok benne biztos, hogy működni fog, elég elborultnak tűnik anyud.
Én a helyedben megpróbálnám a lehető legjobban kizárni, higgadtnak maradni, amikor veszekszik, nem belemenni a veszekedésbe, legfeljebb néhány szóval lerázni. Hadd lássa, hogy nagyvonalú, nyugodt és magabiztos vagy, hátha leesik neki, mennyire megalázza magát ezzel a viselkedéssel. Nem arró van szó, hogy hagyod magad, inkább fogadd leereszkedő, nyájas felsőbbrendűséggel a vergődését :)
A tiltásokat meg egyszerűen ne fogadd el. Amíg otthon laksz, nyilván ez nem működik teljesen, de ha más nem, legyetek többet a barátoddal náluk. Támaszkodj apukádra, amennyire lehet, kérj tőle segítséget, úgy tűnik, ő józan és segíteni akar. Előbb-utóbb úgyis elköltözöl (remélhetőleg lesz lehetőséged), addig pedig próbáld meg a legfájdalommentesebben kihúzni. Persze ha látsz módot arra, hogy meggyőzd anyudat, vagy kiderítsd, mi a baja pontosan, akkor hajrá, de lehet, hogy nem lesz ilyen.
Amúgy kérdezted már anyukádat, hogy ő szopott-e valaha? Csodálkozék, ha nem :D
Én finoman megkérdezném, téged is a gólya hozott-e? Vagy apád gerincre vágta, a lábai közé küzdötte magát, ő meg behunyt szemmel, összeszorított fogakkal feküdt mint egy darab fa? Esetleg előtte letakarta a szent képet és egyéb képeket, fotuókat, utána pedig meggyónt, mert szégyelli, hogy élvezte. Pff.
De komolyan, utálom az ilyen álszent, álprűd embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!