Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők idézeteit miért vegyük komolyan, ha a pasiékat mindenki leszarja?
egyáltalán vannak pasis idézetek?
láttam egy női idézetet :
lehet, hogy széles a csípőm, de a mosolyom is, ha szeretnek
ezzel szemben lehet egy pasinak bármilyen idézete, kiröhögik. Mondhatnám énis, hogy :
lehet hogy kicsi az intik méretem, de nagy a szivem
vagy
nincs saját lakásom, de a szivemben otthon éreznéd magad
egy nő sem venné komolyan, el se gondolkodnának...
Nem feltétlenül kéne így legyen. A nők támogatják egymást ilyen téren és önbizalom téren is. A férfiak sokszor szándékosan szabotálják a másikat.
"nincs saját lakásom, de a szivemben otthon éreznéd magad" <- ez szerintem lehetne egy jó mondás és tökre "cuki"
A gond az, hogy nagyon sok olyan férfi van, aki baromi rosszindulatúan ad hangot véleményének. Ettől felsőbbrendűnek érzi magát. Durva, hogy ez működik is, tényleg kiemelkedik és még a nők is felnéznek rá. Én férfiként ezt vettem észre másoknál.
A második még tök jó amúgy.
De az elsőt azért ne hasonlítsd már a női idézetekhez. Az kb. egyenlő azzal, mintha azt írnám, hogy lehet a pinäm tág, de szívemben is nagy a hely neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!