Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Lelkileg nem bírom.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lelkileg nem bírom.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Történetem hosszú,de megpróbálom röviden leírni!21 éves egyetemista csajszi vagyok!A story lényege:kb. 14-15 éves lehettem mikor a barátnőimmel társastánc iskolába jártam!Ez idő alatt megismerkedtünk egy csapat breakes fiúval!Fiatalok voltunk,játszottunk egymással!Én az egyik fiúval a csapatból jártam kb. 3 hónapot!Még szerelemnek se mondható,csak fiatalkori szimpátia!A csapatba volt még 3 fiú!Nekem ez egyik nagyon tetszett,de hangot soha nem adtam neki,mikor a 3 hónapos kapcsolatom végletért el is felejtettük egymást a fiúkkal!Teltek múltak a hónapok,jött a szilveszter!És találkoztam azzal a fiúval aki nekem nagyon tetszett a csapatból!Egy szórakozó helyen ünnepeltük az év végét!Aznap este kavartunk a fiúval!Semmi nem volt,csók,tánc és ennyi!El is felejtettük egymást!Majd kb. 2 éve megtaláltam az egyik közösségi portálon a 3 hónapos kapcsolatom pasi tagját!Bejelöltem elkezdtünk msn-n beszélgetni,majd megkérdeztem,h hívják rendes nevén azt a srácot aki nekem nagyon tetszett,mert szinte mindegyiknek a becenevét tudtam!Őt is megkerestem bejelöltem,majd msn beszélgetésbe folyamodtam vele is!Egyikkel se alakult semmi,csak beszélgettünk!A 3 hónapos kapcsolatom pasi tagja közbe összejött egy csajjal nem volt msn-n így nem beszéltem vele,maradt a nagyon régen tetszett pasi!Sokat beszélgettünk,majd úgy volt oda megyek tanulni ahova Ő de eltanácsoltak!Majd barátnőm fellépett az msn-re és szebbnél szebb csajok képét kezdte el küldözgetni neki!A pasi tudta,h nézek ki de valahogy mégis elhitte neki!Mikor megtudtam,h a bnöm mit csinált nem volt leállás!Nem akartam "elveszíteni" és folytattam tovább a bnöm kis hülye játékát!Találkoztam is vele,de semmi nem lett belőle:(Nem tudom miért:(!!!Majd egy nap nekem esett msn-n,h megtalálta a neten a képeim amiket én átküldtem és,h h lehet ez?Én annyira megijedtem,h kiléptem msn-ről és eltűntem az életéből!Nekem közbe lett egy 2 éves kapcsolatom ami elég jól működött addig a pillanatig,míg bnömmel séta közbe nem láttuk meg!Bnöm közölte velem mert ő ilyen volt,szívassuk meg!Csináltunk egy kamu msn címet felvettük és elkezdtem vele beszélgetni egy idegen csaj képével!Bnöm is tudta az msn kodót néha ő is beszélt vele,majd egy óvatlan pillanatba megadta a telszámom neki!Már vagy 1,5 hónapja sms-zek vele,annak a csajnak a nevébe!Már vagy 3x találkoznunk kéne,de ugye nem mehetek el a talira mert én nem az a csaj vagyok akinek a képét átküldtem:(Közbe kiderítettem,h rólam hallani se akar,de ideges lesz ha rólam van szó!Szerintetek ez jelent valamit?Tegnap este találkoznom kellett volna vele,de nem beszéltük meg mikor hol?Ilyenkor hívogatt írogat amikre én nem válaszolok és lelkileg nagyon nehezen bírom!!!A 2 éves kapcsolatom ez alatt tönkre ment!Nem is bánom,mert nem volt annyira rossz!Ezt a srácot meg nem tudtam elfelejteni akárhogy akarom,főleg,h most mindennap tudtam róla mindent!Ha bevallom én vagyok örökre elásom magam,mert egyszer hazudtam neki és ő ezt rossz néven vette amit nem csodálok!Tudom ez nem 21 éves lányhoz való viselkedés,de a szerelem vakít!Minden vágyam vele legyek...Van egy másik telefonom,régen írtam neki smt,h mi van vele,de láthatólag nem nagyon érdeklem!Mit tegyek???Kérlek ne oltsatok le!Én se értem magam!Nem vagyok csúnya,barátom is lehetne de nekem ő kell!Most mondjam el ki vagyok,é ássam el magam örökre?Vagy hagyjam had nyugodjon le és majd egyszer mint valós személy felbukkanok???

2010. ápr. 3. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Annak a másik lánynak a nevében már ne írj neki se smst, se pedig msn-en ne beszélgess vele, töröld ki. Ha ennyire szereted, akkor várj néhány hónapot vagy egy évet és keresd fel újra a saját nevedben, vagy jobb, ha összefuttok valahol és kedvesen meghívod valamire és közben beszélgettek majd és elmondod neki, hogy mennyire szégyelled, amit csináltatok a barátnőddel. Most még elég friss lehet neki, ha ennyire nem akar hallani rólad, de ezt meg is értem. Várj vele, de remélem közben azért találsz magadnak valaki mást és elfelejted őt.
2010. ápr. 3. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
mas kepet latott eloszor rolad, majd kesobb az igazit is ez bizony gyerekes viselkedes. akar a a baratnod kuldte at a kepeket, akar te. ebbol szurhette le a srac, hogy bizony te nem hozza valo vagy. egyebkent ha akarna valamit mar lepett volna. meg en a helyedben nem adnam meg senkinek az msn jelszavad...mer minek? rossz szandeku emberek is lehetnek.
2010. ápr. 3. 13:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek igaza van,de már megcsináltam:(Most ír,h eddig milyen jól meg voltunk most mi a bajom??Komolyan mindjárt megírom neki ki vagyok,de akkor elástam magam örökre:(nem lehet!Köszönöm..
2010. ápr. 3. 13:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Jah és azt elfejtettem írni,h én msn magamat adtam a gondolataim érzéseim,terveztük stb..és mindig azt mondta ilyen gondolkodású nőre vágyott!Ezek szerint tetszene neki a belsőm meg minden ha közel engedne magához!!!!
2010. ápr. 3. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:

lehet,hogy tetszene neki a belsőd, de mivan,ha később pl jártok, elszólód magad,és rájön hogy szivattad:S akkor még rosszabb lenne

el kéne felejtened őt.

azt az msn címet pedig ne használd,az smseire se írj vissza.

2010. ápr. 3. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!