Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerelmesek vagytok a párotokba vagy csak úgy elvagytok vele?

Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 01:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jelenleg szingli vagyok, de voltbarátommal a kapcsolatunk utolsó 1-2 hónapjában már csak úgy elvoltunk egymás mellett.
2016. márc. 16. 02:51
 2/13 Költőnő? ***** válasza:
100%
Utóbbinak szerintem a világon semmi értelme.
2016. márc. 16. 05:37
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
egyrészt jogos kérdés, mert rengetegen csak ugy elvannak,másrészt ha elmulik pár év alatt a szerelem, utána azért nem kell minden kapcsolatot eldobni. az igazásg a kettő között van, de sajnos a nagy többség sokkal tovább marad benne, mint kellene
2016. márc. 16. 08:26
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Szeretem de ez már nem szerelem. 10 éve vagyunk egyutt es sokszor ugy érzem hogy már csak élünk egymás mellett. De ezt eldobni csak ugy nem lehet. Van két közös gyerekünk es vannak dolgok amik nem mennek de a mindennapi életben a legjobb társ akit kívánhatnék. Tényleg kiegészít de...mindig ott van az a de. Küzdeni kell. Ennyi
2016. márc. 16. 10:23
 5/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
72%
Én még nem voltam együtt senkivel sem 10 évig, csak egy évig tartó nagy szerelem volt, de akkor én minden percben kívántam és ez az utolsó percig sem változott. Az nem jó egy kapcsolatban, ha csak úgy elvagytok, ennek nincs semmi értelme, de persze nem kell szerelmesnek sem lenni mindvégig. Viszont valaminek pótolnia kell.
2016. márc. 16. 10:41
 6/13 anonim ***** válasza:

Végre egy jó kis kérdés...szívesen olvasnék sok sok választ ezzel kapcsolatban.

Személy szerint mi 5 éve vagyunk együtt, és nagyon érdekesen változott a szerelem, ami az elején mindent elsöprő és heves volt. Most olyan...jó meg minden, meg nagyon jó társ, de...nem tudom..engem megrémiszt, hogy már nem élhetem át többet az elsöprő szerelmet? Értékelem, ami most van, de ez a kérdés akkor is bántja a csőrömet.

2016. márc. 16. 12:00
 7/13 anonim ***** válasza:
59%

Negyes vagyok.

Ugyanígy vagyok vele mint az utolsó. 10 év utan lassan 27 évesen felek hogy már csak ez marad. Nálam szerintem az is 'baj' hogy ő volt az első, túl korán jött.

2016. márc. 16. 14:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, szerelmes vagyok belé, és ő is. Bő 2 hónap múlva leszünk 6 évesek, és akkor töltjük a 4,5 éves házasságot is.:)

Akivel csak úgy elvoltam, az a kapcsolat az 1 évet sem bírta ki.

2016. márc. 16. 18:15
 9/13 Ypszilon1980 ***** válasza:

Azért van sok igazság abban, amiket írtok. Nyílván egy olyan kapcsolat nem jó, ahol elvagytok. Nálam is úgy volt, hogy amikor nem voltam szerelmes, akkor rövid kapcsolat volt. Amikor meg csak én voltam az, akkor kb. 1 évig, de akkor úgy éreztem, hogy én mindig is az leszek. Szerintem lehet egy nő olyan vonzó, hogy hosszú ideig vagy akár élete végéig is szerelmes legyen belé a társa.

Bennem is van kétely a mostani kapcsolatom miatt, mert szeretjük egymást nagyon, én szerelmes is vagyok, de neki ez az első kapcsolata, szóval ki tudja, hogy ő kb. 5 év múlva mit fog gondolni, talán ő is vágyni fog másra. Viszont jelenleg minden jó, szóval így nem is lehet hozzáállni, csak remélem, hogy végre megtaláltam a társam.

2016. márc. 17. 16:57
 10/13 anonim ***** válasza:

9. Az hogy valakinek első kapcsolata hosszabb , még nem jelenti azt, hogy mindenképp akar majd másokat.

Az én férjem se akart, pedig a mienk az első kapcsolata. Ha másokkal is járni akart volna, nem vett volna el, főleg nem annyira fiatalon.

Nem mindenki olyan mentalitású , hogy évekig csak dugni akar:)

2016. márc. 17. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!