Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egyből fülig szerelmesek lettetek a párotokba vagy időbe telt, amíg kialakult?
Figyelt kérdés
Létezik szerelem,ami nem első látásra alakul ki, hanem idő kell hozzá?
Előző kapcsolatomban nagyon csúnyán átejtettek, így nem tudom, hogy az új kapcsolatomban ezért nem bízok még meg a páromban vagy ha a legelején nincs meg a dolog, akkor nem is fog kialakulni.
2015. febr. 27. 17:50
2/8 anonim válasza:
nem biztos, hogy ki fog, de ha ki kell alakulnia akkor ki fog alakulni. (A "ki kell alakulnia" alatt nem kényszerűséget értek ;)
3/8 anonim válasza:
Én kb egy hét alatt lettem nagyon szerelmes.
5/8 anonim válasza:
Uncsi ez a szerelem duma mar ugy unom .incsis szerelem utalom a szerel,et szeretett szerelem nincs
6/8 anonim válasza:
5. Fáj ha valaki boldog? Nyomd el magad.
8/8 anonim válasza:
Én a kapcsolat elején általában azt érzem, hogy bele tudok-e szeretni, vagy sem. De a bizalom nem teljesen függ ezzel össze, bár igazad van, nehezebb úgy beleszeretni valakibe, ha nem bízol benne. De nálam általában a szerelem az elég gyorsan követte a "bele tudok szeretni" fázist. Még az után is, hogy volt példa nagyon csúnya átverésre az exem részéről. De valahogy könnyű volt elvonatkoztatni. Teljesen más jellegű pasival, tudván, hogy ez személytől függő kérdés, és csak mert valaki genya volt és szeretőt tartott majd neten szakított, attól még nem mindenki ilyen. És azóta sem lettem átverve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!