Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Buszos srác miatt szenvedek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buszos srác miatt szenvedek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már több, mint 1 éve szenvedek egy srác után. Nap, mint nap egy busszal járunk, de én előbb szálok fel és később le (távolsági busz). Amint megláttam már 1 éve azóta nem tudom kiverni a fejemből, minden nap rá gondolok, még órák alatt is, és nem egyszer az álmomban is megjelent. Azóta nem is volt párkapcsolatom, met félek, ha egyszer úgy adódna, akkor emiatt ne lehessen VELE.

Alapjában véve egy vagány, karakán csaj vagyok, bármikor más esetekben az ujjam köré csavarok egy srácot, de mikor a közelében vagyok meg sem bírok szólalni. Ezalatt az idő alatt nem is beszéltünk, nem kezdeményeztem felé, nem MEREK, egyszerűen leblokkolok. A buszjáraton pedig mindig van szabad hely, így még az sem fordult elő, hogy az közelembe üljön le, így még az sem, hogy mellém üljön. Ahogy észrevettem, nem igazán figyelt még fel rám, de azt tekintve, hogy amikor meglátom összehúzom magam, így ezt nem is csodálom. Azt meg, hogy én üljek mellé, már elég merésznek tartom és nem tudom soha véghez vinni.

Körülbelül egyidősek lehetünk, de lehet, hogy pár évvel idősebb nálam. Sajnos nem sokat tudok róla, csak annyit, hogy melyik településen lakik (hogy honnan száll fel), kerestem az iwiwen is, de sajnos nem tudtam megtalálni. Látszólag ő is egyedülálló, soha nem láttam még, hogy barátnőjével szállt volna fel vagy beszélt volna vele telefonon... stb.

Tudnátok segíteni, tippeket adni, hogy kezdeményezhetnék?

2010. ápr. 3. 01:24
 1/9 A kérdező kommentje:
19L vagyok
2010. ápr. 3. 01:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Végy egy nagy levegőt, menj oda hozzá és kérdezd meg, leülhetsz-e. Ne törődj azzal, hogy milyen lesz ez, ha ennyit foglalkozol vele ennyit megér.

Ha elfogadja a kezdeményezést, ha nem akkoris túl tetted magad egy kapcsolat legnehezebb szakaszán és a választásától függ, milyen irányba fogsz ezután haladni.

2010. ápr. 3. 01:29
 3/9 anonim ***** válasza:
12%

szia

én vagyok a buszos srác.

én is ugyanezt érzem irántad!

2010. ápr. 3. 01:31
 4/9 anonim ***** válasza:
:) látom, akkor nem én vagyok így egyedül:) nekem is hasonló a helyzetem:)
2010. ápr. 3. 01:32
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem kövesd, szállj le ott ahol ő, és visszafelé is kövesd és meglátod kivel, hová megy. lehet hogy összefuttok, pl a jó öreg nekimész eset, akkor már muszáj beszélnetek mert elnézést kérsz... vagy elesel a buszon és felsegít:) én ezt tenném
2010. ápr. 3. 01:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá és mond, hogy jegyeket, bérleteket kérem ellenörzésre felmutatni. Szerintem jót fog nevetni, onnantól pedig már nem nehéz folytatni a beszélgetést.

Az előző tanácsaát is megfogadhatod ha sok időd van, de hát csak megéri majd a belefeccölt időt ha valamit kiderítenél róla...

2010. ápr. 3. 08:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát nem sok újdonságot mondtatok... szeptemberben követtem már, így tudom, hogy melyik egyetemre jár, de többet sajnos nem :(

Miért vagyok ilyen nyuszi? :((

2010. ápr. 3. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Követted? :D Minden nappal nehezebb lesz, nekem is volt egy hasonló lány, akiért teljesen odavoltam, aztán 6 hónap után rászántam magam, randiztunk, de sajnos a tények szürke tengere visszarántott a földre! Viszont kellett, mert így, hogy megismertem, már nem vágyakoztam annyira utána. Tanácsot nem tudok adni, vagy erőt veszel magadon, vagy nem, ezt az adott pillanat határozza meg. Talán menj oda hozzá, és add a kezébe az e-mail címed, mikor leszállsz...
2010. ápr. 4. 02:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Hasonló történt velem is jó pár éve, azt csináltam, hogy ittam egy kis energiaitalt, mikor szálltam volna le, az bepörgetett, nyeltem egy nagyott, odamentem hozzá és lesmároltam, majd leszálltam a buszról.

Másnap oda ült mellém, beszélgettünk, majd onnantól kezdve már kevésbé érdekelt, de ha már ennyit álmodoztam róla, lefeküdtem vele, majd dobtam...

25L

2010. ápr. 16. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!