Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Légyszi mit tegyek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi mit tegyek, ha egy pasi meg akarja ölni magát, csak mert nem vagyok vele?

Figyelt kérdés

Az illető elég komolyan gondolja, viszont van családja,ezért még biztosítást is kötött.

Nekem van párom,és az illetővel volt köztünk vmi eközben, viszont ezért nem szeretném elhagyni a párom. Az illető férfi pedig meg akarja ölni magát,mivel az élete nem olyan nélkülem.

2016. márc. 13. 21:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Paco Rabanne, ahhoz, hogy ne legyél öngyilkos, nem erős jellemnek vagy erős embernek kell lenni, hanem egészséges elméjűnek.
2016. márc. 14. 21:05
 32/37 A kérdező kommentje:
De mit tegyek ha ezzel fenyeget? Békén kéne hagynom?
2016. márc. 14. 21:14
 33/37 anonim ***** válasza:
49%

A kettő nagyjából ugyanaz...felesleges ezen kattogni.

Lehet velem vitatkozni, meg sarkosnak nevezni. Ráéreztem rögtön, hogy mi itt a helyzet, amit a kérdező meg is erősített. Ő nagyvonalakban már sejti, mit tehet az ügy érdekében és ezért már megérte keményebben fogalmazni.

A többi csak szócséplés.

2016. márc. 14. 21:17
 34/37 omba ***** válasza:
100%

#32: a fenyegetés eléggé digitális dolog: vagy engedsz neki, vagy elutasítod.

Ha nem utasítod el, akkor ezzel fog telni a következő X éved, egyszer tán belefáradsz és engedsz, attól kezdve meg elveszíted a maradék magadat.

Szóval: ne engedj fenyegetésnek, én ezt tanácsolom. Ha adódik rá alakom mondd el szépen, higgadtan, világosan, hogy nem lesz ebből semmi már, mert te nem akarod.

És tök mindegy, máskor mi volt, vagy mi nem volt.

Ahogy mondják a kapcsolathoz kettő kell, a váláshoz, szakításhoz meg egy is elég. Ez most te vagy.

2016. márc. 14. 21:26
 35/37 A kérdező kommentje:

na ezt még nem hallottam,köszi

"a kapcsolathoz kettő kell, a váláshoz, szakításhoz meg egy is elég"

2016. márc. 14. 21:29
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nyilván a betegséget nem fogja megoldani, ha te miatta eldobod a kapcsolatodat, amit próbálsz rendbehozni. Ő beteg, a családja erről tud, tehát tudják, hogy mit lehet tenni. Te nem tehetsz semmit, mert nem vagy családtag, az orvos elhajtana, így is titoktartási kötelezettség köti. Te kívülálló vagy, neked nem mondhat semmit, még a családnak sem mondhat el mindent. Nem tőle tudod ezt a fenyegetőzést, nem tudom egyébként, honnan, gondolom, valami közös ismerőstől.

Te nem vagy kiváltója a betegségének, mert az már megvolt, különben a családjának gőze sem lenne arról, milyen, én simán el tudom képzelni, hogy bármi más vagy bárki más kapcsán már korábban is voltak ilyen fenyegetőzései, ez a betegség ilyen. Te csak egy csepp vagy a tengerben. Ha a családja és az orvosa odafigyel, nem lesz öngyilkos.

Ha beadnád a derekad, ő ugyanúgy beteg maradna, te nem lennél boldog, ráadásul idegileg tönkremennél mellette, mert előbb-utóbb mindent így próbálna elérni.

Van a családomban hasonló beteg, oda kell figyelni rá, járnia kell kezelésekre, ha kap gyógyszert, azt szednie kell, ha a gyógyszer nem megfelelő, arról szólni kell az orvosának, és a családtagok bemehetnek az orvosához konzultálni az állapotáról. Ennyit lehet tenni.

2016. márc. 14. 21:29
 37/37 A kérdező kommentje:
Arra sem gondoltam h korábbi élményei miatt esetleg tett már ilyen fenyegetést. Köszi ,mindig mondotok újat!
2016. márc. 14. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!