Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Légyszi mit tegyek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi mit tegyek, ha egy pasi meg akarja ölni magát, csak mert nem vagyok vele?

Figyelt kérdés

Az illető elég komolyan gondolja, viszont van családja,ezért még biztosítást is kötött.

Nekem van párom,és az illetővel volt köztünk vmi eközben, viszont ezért nem szeretném elhagyni a párom. Az illető férfi pedig meg akarja ölni magát,mivel az élete nem olyan nélkülem.

2016. márc. 13. 21:42
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
sajnos tudja családja, és nagyon az én hibámnak érzem/ném
2016. márc. 13. 22:09
 12/37 Fish1 ***** válasza:
100%

Ezzel csak érzelmileg zsarol téged, ezzel akarja elérni, hogy mellette legyél. Ez a legaljasabb játszmák egyike.

Nem a te hibád lenne (azért hiszed ezt, mert manipulálható vagy), ha megtenné, mert mindenki a saját életéért felelős.

Nem te ölöd meg, hanem ő saját magát. De ez 99%-ban csak fenyegetőzés. Figyelemfelhívás, értelmetlen kapálózás, mert mással nem ért célt.

2016. márc. 13. 22:20
 13/37 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Tényleg csak érzelmi zsarolás,amit tesz.

Üres szavak.Hagyd őt,ne jelentkezz neki.

Nem tartozol érte felelősséggel.

2016. márc. 13. 22:23
 14/37 VirágésBence ***** válasza:
74%
Ez csak érzelmi zsarolás, az ilyen szánalmas, gyerekes és valószínűleg úgyse fogja megtenni, tapasztalat.
2016. márc. 13. 22:23
 15/37 A kérdező kommentje:
Sokáig kavartunk, csak én ugymond visszatáncoltam a pasimhoz,mert nem szeretném elhagyni. Náluk ez viszont váló ok volt.
2016. márc. 13. 22:48
 16/37 anonim ***** válasza:
35%

Sokan azt írják, hogy aki mondogatja, az nem fogja megtenni. Ez tévedés. Aki volt már hasonló helyzetben, az tudja, mennyire leheletvékony a határ a gondolat és a cselekvés közt ilyen téren.

A palinak nincs vesztenivalója, erre kell gondolni..mert amit lehetett, azt elvesztette. Itt kezd veszélyessé válni az önkontroll.

Kérdező. Te benne voltál a kavarásban, ő meglépte amit kellett, te cserbenhagytad. Ha megtörténik, akkor a felelős te leszel érte...vagy felelőtlen.

A kérdés viszont önmagában véve felesleges. Mert te kijelentetted, hogy nem leszel vele, így más alternatíva nincs. A válaszokból csak önmagad felmentését akartad látni. Az élet sajnos nem így működik. Amit teszünk, mondunk, azért vállalni kell a felelősséget. Következetesen.

2016. márc. 13. 23:19
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Oké, a kavarás nem volt korrekt, de öngyilkossággal zsarolni sem az, egészséges elméjű ember ezzel nem fenyegetőzik, ha meg beteg, nem barátnő kell neki, hanem orvos, és ebben az esetben meg nem ártana, ha a családja tudna róla.
2016. márc. 13. 23:21
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudja a családja, akkor az ő felelősségük, hogy a srác mielőbb orvoshoz kerüljön. Kihívhatják a háziorvost, aki beutalhatja pszichiátriára, vagy egyenesen oda is lehet menni. Az öngyilkossági szándék ún. közvetlen veszélyeztető magatartás (saját magára veszélyes), így akár az illető akarata ellenére is kezeltetésre kötelezhetik őt. Ez esetben nem a te hibád, mentálisan beteg az illető, ennyi. Te nem is tudnál intézkedni az orvosnál/kórházban, csak a vele egy háztartásban élők.

Ha pedig csak zsarolni próbál, akkor sem a te hibád. Ez elvileg nem betegség, de nem is normális dolog, meglehetős önzésre és gerinctelenségre vall.

Egyébként öngyilkosságra fizetnek a biztosítók, de csak egy bizonyos várakozási idő után (két év, ha jól tudom). Kérdés, hogy tényleg kötött-e biztosítást, vagy ezt is csak bekamuzta, hogy rád ijesszen.

2016. márc. 13. 23:31
 19/37 anonim ***** válasza:
9%

Ri.banc vagyok, tudom, de szükségem van a törődésre. :D

Van párod és más felé nézel? Hát meg is érdemled.

2016. márc. 13. 23:34
 20/37 anonim ***** válasza:
29%

persze-persze...lehet itt a szőnyeg alá söprögetni a dolgot azzal, hogy be kell dugni egy diliházba...nyilván ez a megoldás, hogyne.

Ne feledjük már el, hogy egy ilyen helyzet kialakulásához mindkét fél kellett. Félrekúrni jó volt, de vállani már nem annyira, mégsem küldi a kérdezőt senki sem kivizsgálásra.

Gondolkozzunk már emberek...

2016. márc. 13. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!