Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Légyszi mit tegyek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi mit tegyek, ha egy pasi meg akarja ölni magát, csak mert nem vagyok vele?

Figyelt kérdés

Az illető elég komolyan gondolja, viszont van családja,ezért még biztosítást is kötött.

Nekem van párom,és az illetővel volt köztünk vmi eközben, viszont ezért nem szeretném elhagyni a párom. Az illető férfi pedig meg akarja ölni magát,mivel az élete nem olyan nélkülem.

2016. márc. 13. 21:42
1 2 3 4
 1/37 ganjamanya ***** válasza:
100%
hagyd rá. Saját hülyesége. Az embernek meg vannak a maga problémái.
2016. márc. 13. 21:45
 2/37 omba ***** válasza:
100%

Nem fogja megölni magát, - olyan biztosítás meg nincs, ami az öngyilkosságra fizet.

Van családja, van párod: ennyi.

2016. márc. 13. 21:45
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik kutya ugat az nem harap.. Egyébként ne érdekeljen. Komolyan. Ha mégis kárt tenne magában, akkor az nem a te hibád.
2016. márc. 13. 21:46
 4/37 anonim ***** válasza:
70%
Aki öngyilkossággal fenyeget, sosem teszi meg. Az igazi öngyilkosok sosem mutatják, hogy mire készülnek. Szóval komolytalan, hadd fortyogjon még magában pár hétig, majd csak lenyugszik.
2016. márc. 13. 21:48
 5/37 A kérdező kommentje:
de az én hibám lenne. hiszen én okoztam neki lelki fájdalmat,és miattam tenné, a helyezt az h a környezetünkben ezt mindenki tudná
2016. márc. 13. 21:48
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Te okoztál neki lelki fájdalmat. Azért mert visszautasítod? Kihalt volna a világ, ha mindenki felkötni magát azért, mert csalódott.

Ez egy vicc.

Nem a te hibád lenne.

2016. márc. 13. 21:51
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi volt köztetek az illetővel?

Egyébként meg ne hagyd magad ilyennel zsarolni. Esetleg ha ismered a családját, szólj nekik.

2016. márc. 13. 21:53
 8/37 anonim ***** válasza:
81%

hülyék voltak vannak lesznek na most bölcs voltam de a lényeget érteni szerintem.

am voltam már haverommal ilyen csajnál az tényleg beszedett egy üveg gyógyszert mint a filmekben aztán úgy hányatták a kórházban hogy öröm volt nézni xd telefonált hogy ha nem fogdja vissza heveroma akkor végez magával. haverom elrakta a kagylót. 20 perc múlva hívta a pcsa hogy bevett ezt meg azt és nem vicc. jó nem vagyunk állatok odamentünk az ajtó nyitva volt hagyva szóval a csaj remélte h jövünk és ott fetrengeget a földön fal fehér volt meg jég hideg. hivtuk mentőket bevitték aztán kimosták a gyomrát aztán ha jól tudom kötelező jelenése volt valami agyturkásznál.

2016. márc. 13. 21:56
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem a te hibád ha a pasi ki akarja csinálni magát. Konkrétan hülye vagy ha elhiszed, hogy ebben van felelősséged. Aki fenyegetőzik vele az ugyse teszi meg. Amúgy sakk matt lenne neki. Gondolom nem akar eldicsekedni a családnak veled. Szóval ne törődj vele.
2016. márc. 13. 22:01
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Én exem is "fenyegetett" azzal, hogy vonat alá megy.. Egy idő után ráuntam és voltam olyan jó fej, hogy még a menetrendet is megnéztem neki. De komolyan, ennél szerintem nincs szánalmasabb, mikor azzal próbálod zsarolni és magad mellett tartani a másikat, hogy öngyilkossággal fenyegetőzöl.

Úgy sem fogja megtenni, szóval nyugodj meg, ha meg igen se a te hibád, saját döntése, hogy mit kezd az életével.

2016. márc. 13. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!