Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy a csajom ilyen cuccokban jár bulizni?
Van egy szép barátnőm...(nem aki a képen természetesen..) és utálom hogy a csajok lek.rvázzák ha buliba megyünk, a pasik meg másznak rá...
Ti elviselnétek ha a barátnőtök ilyen cuccokban flangálna????
Ha rászólok leordit hogy ami szép azt meg kell mutatni mindenkinek...
Jó kapcsolat lenne de ez kikészit!
26F
hát engem is zavarna nem semmiért zavar téged is a dolog ha csajom ilyembe merne elmenni olyan pofont vernék neki h örökre meggndolná 2x h felvesz ilyen ribanc cuccot......
szerintem
Elhiszem, hogy ki vagy borulva. Meg hát tényleg úgy néz(het) ki, mint egy k. És mégcsak nincs is igaza, hogy ami szép azt meg kell mutatni... De látom önbizalma az van.
Természetes, hogy másznak rá a pasik, mert azt sugallja, hogy őt bárki megdughatja...
Ha egyébként értelmes, okos lány, akkor próbáld vele megbeszélni, hogy nem ezt sugallja az öltözékével.
Az ilyen öltözködés amúgy is közönséges....
Amikor megismerted, láthattad a stílusát,tudtad, milyen. Fogadd el, ne akard megváltoztatni, mert ha sokat cseszteted, a csaj a végén fogja magát, és faképnél hagy olyas valaki miatt, aki értékeli a merész stílusát (is) és inkább büszke rá, hogy ilyen szép barátnője van.
Én biztos nem tűrnék a barátomtól beleszólást az öltözködésembe. Én is ha olyan kedvem van, hasonló kirakós stílusú vagyok, (csak nem diszkós), barátom nincs elájulva, de nem próbál utasítgatni. Nézhet eleget farmerban-pólóban hétköznap.
Amúgy meg jót röhögök ezen az egészen, mert a férfiak az ilyen nőket bámulják meg mindenhol (engem is 3 éve, amióta merészebb a stílusom,előtte alig néztek rám)- a barátnő/feleség meg ne legyen ilyen,hogy csak én birtokolhassam,más faszik ne bámulják? Nem képmutatás ez?
Amíg nem volt a tiéd, addig biztos csorgattad rá a nyálad, tetszett, hogy így néz ki, most meg már a dögösségét a hálószobára korlátoznád (burkát, fátylat nem akarsz rá adni?)- hát ez nem más, mint birtoklásvágy.
Hypathia
Hello
Szerintem mindenképp beszélj vele erről. Az elsőt nem engedném h felvegye, másodikkal nincs gond szerintem az még plafon sztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!