Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok elköltözni a páromtól, pedig már nem szeret és csak muszájból van velem. Mit tegyek?
Nem vagyok terhes, hál isten. Bár a múltkor majdnem úgy volt, amikor pedig megjött ő közölte, hogy hál istennek. Szép nem? Ja és még hozzáteszem, hogy két éve vagyunk együtt és még nem mutatott be az anyjának (vidéki), nem voltam lenn a szülővárosában és amikor havonta 1 hétvégét ott tölt én megszűnök létezni a számára. És ezt is tűrtem.
Amúgy van 1 barátnőm, de ő is mindig csak panaszkodik, meg néhány volt kollégám, nekik meg idejük nincs soha.
2. vok.
Értelek drága ez nagyon nehéz így de valahogy akkor is túl kell lépned ezen , te sem akarhatsz így örökké szenvedni , közben minden szépet és jót eldobni magad mellől.!
Úgy veszem észre anyuhoz nem akarsz hazaköltözni, valami családi gond van otthon tudom nincs közöm hozzá, vagy esetleg kicsi a lakás?
Az Istenit akkor is szedd össze magad és hagyd őt ott. Ne legyél ilyen határozatlan lány létedre, 25 éves nő vagy, ne szórakozz már.
Ha többet szeretnél erről beszélni akkor átbeszélhetjük ms-en is később. Nem tudok többet mondani, érzem ,hogy veled van az erő:) Lépj előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!