Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk is anynira szeretnek csokólózni mint a lányok? Vagy csak muszájból mert utánna lehet hogy le is fektethetik?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 20:56
1/12 anonim válasza:
Nekem annyira nem jött be a csókolózás.
2/12 anonim válasza:
a párom az első randin közölte: még infó rólam: imádok csókolózni :)
3/12 anonim válasza:
én is szeretek nagyon , muszájból tényleg van olyan aki csinálja ? o.O
4/12 anonim válasza:
Férfi vagyok, és lételemem. Egyszer volt egy barátnőm, aki nem szeretett. Ki is dobtam, mint a huzat.
5/12 anonim válasza:
ez csak annak nem tetszik aki nem jól csinálja. és olyan srác tapasztalataim szerint nagyon sok van.
6/12 anonim válasza:
Én imádok, barátnőm múlthéten vagy fél napon keresztül nem csókolt meg és nagyon rossz volt; reggel sem akar csókolózni amíg nem most fogat, azt is utálom. :S
7/12 anonim válasza:
Én csak muszájból, a későbbi akció lehetősége miatt.
9/12 anonim válasza:
Hulye aki nem szeret.
Nagyon fontos, es nem csak azert mert lehet benne bizni h utana lesz vmi...
10/12 anonim válasza:
Nem bírnám ki hogy ne csókolózzak a barátnőmmel (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!