Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni? FONTOS!
Már sokmindent olvastam , hogy ez magától jön meg ilyenek,de én még mindig félek.
MAugy még arra lennék kivácsni hogy nincs-e rossz íze a nyálának,
és hogy mikor lehet herpeszt kapni :D
FOntos
Rossz íz? Az nagyon gáz, ha nem mos fogat rendszeresen.
Ha dohányzik akkor bagóíze/szaga lesz. Megszokás kérdése.
Herpesz megint higiénia dolog főként.
A másik, hogy kell? A legegyszerűbb...engedd el magad...lassan közelítsetek és elkezded érezni a lehelletét az ajkadon, hogy egyre melegebb...aztán már tényleg magától jön...ne ésszel csináld...
rosszíz: attól függ érdemes legalább akkor neked bekapni a rágót...:D ha nem mossa a fogát akkor rossz íze van:D
Herpesz:nehezen csak ha nincsenek meg a higéniai feltételek.:D
Csók:az első csókod béna lesz.bocsi ez az igazság ahogy hallottam tapasztaltam az első csókok 90%-a bénázás.:D de attól lehet h nem kellemes élmény. csak ne nyald körbe a száját meg ne d*gd le a nyelved a torkán és ne a fogát nyalogasd a többi naggyából nem baj..:) először is ha "új bőrrel" vagy azaz van új pasid csajod azt is meg kell szokni nem úgy van h egyből ráhangolódsz a csókjára..:D mindenki máshogy csókol.:) meg kell szokni:D nem para... sokkal jobban félsz előtte mint amekkora lesz:D és mi történhet? összehugyozni nem hugyozod magad.:D és ha lehet az első csókod ne egy páwával vagy egy plázak*rvával legyen mert az kiröhögne:) általában a normális emberek megértőek...:) esetleg kort nemet?:D remélem kielégítő volt a válaszom:'D
köszönöm a válaszokat :D és az utsó előtti és az előttiét főleg :D
akkor nincs más hátra mint előre :D amugy 14/f és ő is ennyi idős:D
ismerős helyzet :DD én is így voltam vele :) csak én 16 évesen :)
de ne félj, meglátod, nem is olyan nagy dolog az egész :)
meg szerintem ha jön a csók hirtelen nem arra fogsz gondolni, hogy milyen a szájíze :D és fontos, hogy lányok szeretik ha a csókban és még másban is a pasi vezet :) nálam például úgy van, hogy mindig megvárom amíg a pasim kezdeményez :) csak bátran ;) a lányok szeretik a vezető pasikat :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!