Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Facebook miatt hiszti? Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook miatt hiszti? Más lánynak is rosszul esne, vagy csak az én barátnőm van egy 5 éves szintjén?

Figyelt kérdés

Nem a tipikus lájkoltam egy másik csajt eset, hanem az a baja, hogy megosztott az idővonalamon valami szerelmes cuccot, amire nem volt semmi reakcióm. Őszintén megmondom, hogy csak az értesítést néztem meg, de ez még nem azt jelenti, hogy nem szeretem. Utàna egy ideig még tök normális volt, de este mielőtt lefeküdtünk mondta, hogy ez nagyon rosszul esett neki, mert egy részt írt hozzá valami aranyosat (?) másrészt ez lett volna az első nyilvános bejegyzés és én még csak egy lájkra se voltam képes, ebből azt veszi le, hogy nem érdekel. Aztán az ágy másik oldalán aludt. Reggel próbáltam úgy tenni, mintha nem törtênt volna semmi, de ő még mindig hiztizett, búcsúcsók se volt.

Egyébként kedves, aranyos lány, de olyan apróságokon bevágja a hisztit, hogy az hihetetlen. Ebből is akkora ügyet csinál, de kit érdekel a facebook? Ha rajtam múlt volna az sem lenne kint, hogy együtt vagyunk, persze ezen is fennakadt, hogy biztos szégyenlem. Pedig alapjáraton ő sem fészfüggő, sőt, van hogy napokig fel sem lép.

Nagyon idegesítőek ezek a dolgok, napi szinten van valami kínja és kezdek belefáradni. Szeretem nagyon, de inkább egy nőre vágyok,aki társam az életben, mint egy kislányra, aki jobban lefátaszt a f#szsággával, mint 10 óra munka.

2016. márc. 10. 06:16
1 2 3
 21/26 ~OnLány~ ***** válasza:

Szerintem ha szeretesz valakit,akkor elfogadod.

Írtad is,3-4 percig tart.Ilyen a természete.

Vagy én nem tudom,komolyan,mindenkinek van egy hibája,sőt,sokaknak nem is egy vagy kettő.

Ha ezt az elején is tudtad,akkor minek is vagy vele?

Én is hisztisebb vagyok,én tudom magamról,barátom is tudja.Neki egyik fülén be,a másikon ki,vagy kinevet.

Se nem áll le velem veszekedni,se nem hagy el érte.

Egyszerűen csak annyi,hogy ezt később már én is beláttam.Régen rosszabb voltam,3-4 éve.

Akkor is veszekedtem,amikor már nem volt min.A barátom meg régen rosszabbul kezelte a kitöréseimet.

Mára már én beláttam ezt a hibámat és próbálom visszatartani a hülyeségeimet,ő meg koncentrál arra,hogy el tudjon engem viselni.

És megy is mindkettőnknek,még jó.

2016. márc. 10. 15:07
 22/26 anonim ***** válasza:
77%

A 20. válaszoló tanácsával értek leginkább egyet.

Lehet, hogy azért, mert idén már a harmincat töltöm és saját tapasztalatom, hogy volt élet és felvállalt párkapcsolatok a fészbuk előtt is, de értetlenül állok a lány viselkedése előtt. Mit csinálna, ha ilyen közösségi oldalak nem léteznének?

Tömény, ötévesekre jellemző hisztinek látom én is a reakcióját. És azt is értetlenül olvasom, hogy sokan itt azzal jönnek, hogy szeresd olyannak, amilyen (olyan értelemben, hogy nézd el az ovis viselkedését), meg hogy ugyan már, semmibe nem kerül egy lájk, tedd meg a kedvéért. Ez körülbelül olyan, mint ha azt mondanák az ötéves Katika apukájának, hogy ugyan már, vedd már meg annak a szerencsétlen gyereknek azt a cukorkát, hogy ne pörögjön a hátán és üvöltözzön a bevásárlóközpont kellős közepén.

Még egy óvodástól is többet vár egy átlag szülő, nem ad teret a hisztijének, legfeljebb megpróbál kompromisszumot kötni vele. Felnőtt emberek esetében ennek még inkább érvényesnek kéne lennie.

2016. márc. 10. 17:42
 23/26 anonim ***** válasza:
69%
Azt még hozzátenném, hogy együtt érzek veled, miszerint fárasztó lehet a viselkedése, hiszen nem apuka szeretnél lenni gondolom, hanem partner, társ.
2016. márc. 10. 17:43
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Haver ha nem tudod kielégíteni a nőd igényeit akkor nyugodtan küldheted hozzám ;)
2016. márc. 11. 16:21
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
#22: így van. A szeretetnek nem abban kell megnyilvánulnia, hogy elfogadok és támogatok bármit, amit a másik tesz. Jelen esetben a lány káros, gyerekes viselkedését. Hanem például abban is, hogy veszem a fáradságot arra, hogy korrekt módon megoldom a problémát vele együtt.
2016. márc. 16. 10:47
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nem áll meg a hasonlat a bolti hisztivel. Itt nem arról van szó, hogy valaki rendszeresen csinálja a fesztivált, és pont ez a lényeg, mert ha így lenne, akkor okés, hogy a másik fél nem ugrál úgy állandóan, ahogy az egyik fütyül. Ráadásul a gyereknek is szoktak venni valamit a boltban, azzal nincs gond. Csak azzal van, ha mindig mindent meg akar kapni, vagy legalábbis sok mindent, és nem akarja megérteni, hogy nem lehet.
2016. márc. 16. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!