Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Facebook milyen hatással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Facebook milyen hatással van a csajokra/nőkre? Mennyire "rontja" el a párkapcsolatokat?

Figyelt kérdés

Elég sok helyen olvasom, no meg a saját tapasztalatom is az, hogy a legtöbb lány/nő élvezi ha "sztárolják" a facebookon.

Mondjuk mielőtt nem voltak közösségi oldalak, sokkal nehezebb volt körbe rajonganiuk a férfiaknak a nőket.

Szórakozó helyen, utcán kellett ezt lebonyolítani, tehát nem úgy mint manapság, hogy egyszerűen a kiposztolt kép alá kommentel az illető pár szép megjegyzést, bókot.

Tehát hogy értsétek mit akarok ebből kihozni:

Szerintem az ilyen közösségi oldalakon sokkal könnyebb elcsavarni a nők agyát, mert pár másodpercbe telik csak egy-két szép szó leírása, élőben ez azért nem ilyen egyszerű.

Velem 2x is megtörtént az, hogy a barátnőim képei alá kommentelős férfiaknak sikerült elcsavarni a fejüket.

Az első esetben a barátnőm soha nem találkozott élőben a kommentelő illetővel, de szinte "szerelembe" esett attól amit a képei alá -később üzenetekben írt neki.

A második esetben nyíltan flörtölt egy sráccal (ez már másik barátnő) az idővonalán, a képei alatt, és üzenetben.

Nekem nincsen facebookom, tehát minderről nem tudtam semmit még az ismerősök nem szóltak róla.

Ennek már jó ideje, azóta van egy 1,5 éves normális kapcsolatom.

Az én véleményem az, hogy az ilyen közösségi oldalak eléggé hozzájárulnak ahhoz, hogy az alapjáraton "normálisnak" mondható kapcsolatokba belerondítsanak.

Persze ez nem általános, de ki ne hallott volna olyanról, hogy facebookon csajokra írogatnak ismeretlenek férfiak, a képeik alá vagy üzenetben, és így próbálják felszedni őket.

Sokkal könnyebb dolguk van így, mint élőben.

2016. febr. 15. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy belerondítanak, de ez a nő és a kapcsolat hibája is, ha minden oké, akkor nem elég 2 szép szó és egy bók.
2016. febr. 15. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát... ha ennyi elég ahhoz, hogy "elcsavarják a barátnő fejét", akkor szerintem a a kapcsolat nem mondható normálisnak.
2016. febr. 15. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem akit neten el lehet csábítani azt el lehet személyesen is. Mert az olyan gyenge akaratú vagy nem is tudom mi a helyes szó.
2016. febr. 15. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem pl. minden úgy van beállítva, hogy csak az ismerősök láthassák. Így van ez akkor is, ha magamról osztok meg egy képet.

Ergo, random pasik nem fognak szépeket írogatni, mert nem érdekel. A facebook nem társkereső, a meglévő ismerősökkel tartom csak a kapcsolatot.

Aki azt élvezi, hogy fészen sztárolják, az a nő - megbocsáss - olyan is. És bizony nem kell hozzá fész, egy buliban, vagy bárhol máshol is fel lehet szedni.

2016. febr. 15. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Kapcsold le a netet, zárd be egy pincébe, nem fog megcsalni. Az a tuti. Jah, nem, a bántalmazó párkapcsolatok egyik ismérve, amikor a férfi elzárja a netet, mert nem bízik a barátnőjéban/feleségében.
2016. febr. 16. 09:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az az egyik legnagyobb probléma a Facebookkal és az ott folytatott beszélgetésekkel, hogy sosem lehet pontosan meghatározni, hogy a másik hogyan értette, amit írt. Aztán ott van a fantasztikus "Látta" funkció, ami nem is úgy működik, ahogy kellene neki, és máris parázs vitákat szül, ha a másik esküdözik, hogy tényleg nem látta, hogy a párja írt neki, csak a rendszer jelezte ki... Szóval bonyolít, az tény.
2016. márc. 2. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!