Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg tönkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg tönkre teszi a Facebook a párkapcsolatokat?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 15:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%ban igen, de aki hagyja az hülye. :)
2013. febr. 9. 15:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Csak azokét teszi tönkre,akik hagyják.
2013. febr. 9. 15:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Tök hülyeségeken lesznek féltékenyek, meg ha látják h látta az üzit, és nem ír vissza, hepajkodnak.

Nekem nincs fb-m, nem is kéne, mert a párom picit féltékeny alkat, és csak fiúkkal szoktam barátkozni, és neki így is sok az X-fire, nem hogy az fb..

2013. febr. 9. 15:51
 4/11 anonim ***** válasza:

én nem tapasztaltam ilyet.

Mondjuk nekem nincs is felvéve a barátom az ismerőseim közé. hmmm...

2013. febr. 9. 15:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen. Sajnos sokan a virtuális világban élnek csak és közben elhanyagolják párjukat, barátaikat, munkájukat, családjukat.

A legjobban azért probléma, mert a mai szülők már simán hagyják, hogy a tizenéves gyermekeik órákat töltsenek felügyelet nélkül a gép előtt. Így számukra a való élet kevésbé létezik.

2013. febr. 9. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Bizony, szörnyű látni, mikor két elvileges legjobb barátnő csak a telóját nyomkodja...

Az is tiszta kiábrándító, mikor az embernek a fél fülébe szól a zene. Most akkor vagy hallgassa, vagy figyeljen arra, amit az ember mondd.

Grt 21. század

2013. febr. 9. 15:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem sokaknál igen.

De nálunk pl semmi problémát nem jelent, pedig használjuk sokszor mindketten, bár az élet más területein se veszekszünk hülyeségeken, ez valahol érettség kérdése. Azt vettem észre, hogy akik ilyen facebook-os dolgokon problémáznak, azok egyébként is midnen apróságba belekötnek és mindenbe belelátnak valamit, szóval ha nincs a facebook,akkor meg lenne más amin ki lehet akadni.

21L

2013. febr. 9. 15:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen
2013. febr. 9. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Azok a kapcsolatok olyanok is, fb csak meggyorsítja a folyamatot.
2013. febr. 9. 17:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Marhaság! A Facebook egy közösségi oldal, önmagában nem csinál semmit. A kapcsolatainkat mi alakítjuk, ne találjunk már ki mindenféle hülyeséget, amire lehet fogni, ha elk...rjuk!
2013. febr. 9. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!