Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy köszöntsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy köszöntsem fel? Mindkettőjüket?

Figyelt kérdés

Van két ugyanolyan nevű srác. Ma van a névanpjuk.

Az elsővel igazából olyan barátibb a viszonyom de azért nem vagyunk olyan jóban. Amikor személyesen vagy facen beszélünk mindig nagyon aranyos és kedves de nem tudom eldönteni hogy csak udvariassàgból vagy tetszem neki vagyis tetszettem mert láttam hogx nézett meg ilyenek. Aztán most van baràtnője de állítólag nem olyan komoly a dolog.

És van a màsik fiú akivel még sohasem találkoztam csak egy ismerős által bejelölt facen ès rengeteget beszélgettünk és beleszerettem egy kicsit jobban mint kellett volna. Utána közölte hogy nem akar tőlem semmit és jópár üzenetemre nem válaszolt úgyhogy kellőképp mérgesnek kéne lennem rá mert megbántott de így az utolsó beszélgetésünk után két hónappal is érzek még valamit iránta főleg miután megtudtam hogy a másik fiúnak barátnője van. Nemsokára lesz egy rendezvény amin valószínűleg találkozni fogok ezzel a kettes számú fiúval. SZÓVAL szerintetek írjak nekik facen hogy boldog névnapot vagy ne? Az első szàmúnak mondjuk üzenetben csak? Mit csináljak?

2013. febr. 3. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindkettőnek írj üzenetben hogy "Boldog Névnapot Benjamin" és kész!

Mit kell ezt túlbonyolítani?

2013. febr. 3. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Balázs nap van!
2013. febr. 3. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
az csak egy példa volt...
2013. febr. 3. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Írj mindkettőnek, örülni fognak, ha úgy gondolnak rád, akkor főleg. Lehet hogy a kettes utána fog veled beszélni, aztán tiszta vizet tudtok önteni a pohárba, ha meg van telószámuk, inkább sms-ben, ne facen.
2013. febr. 3. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!