Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook miatt hiszti? Más lánynak is rosszul esne, vagy csak az én barátnőm van egy 5 éves szintjén?
Nem a tipikus lájkoltam egy másik csajt eset, hanem az a baja, hogy megosztott az idővonalamon valami szerelmes cuccot, amire nem volt semmi reakcióm. Őszintén megmondom, hogy csak az értesítést néztem meg, de ez még nem azt jelenti, hogy nem szeretem. Utàna egy ideig még tök normális volt, de este mielőtt lefeküdtünk mondta, hogy ez nagyon rosszul esett neki, mert egy részt írt hozzá valami aranyosat (?) másrészt ez lett volna az első nyilvános bejegyzés és én még csak egy lájkra se voltam képes, ebből azt veszi le, hogy nem érdekel. Aztán az ágy másik oldalán aludt. Reggel próbáltam úgy tenni, mintha nem törtênt volna semmi, de ő még mindig hiztizett, búcsúcsók se volt.
Egyébként kedves, aranyos lány, de olyan apróságokon bevágja a hisztit, hogy az hihetetlen. Ebből is akkora ügyet csinál, de kit érdekel a facebook? Ha rajtam múlt volna az sem lenne kint, hogy együtt vagyunk, persze ezen is fennakadt, hogy biztos szégyenlem. Pedig alapjáraton ő sem fészfüggő, sőt, van hogy napokig fel sem lép.
Nagyon idegesítőek ezek a dolgok, napi szinten van valami kínja és kezdek belefáradni. Szeretem nagyon, de inkább egy nőre vágyok,aki társam az életben, mint egy kislányra, aki jobban lefátaszt a f#szsággával, mint 10 óra munka.
Ha rólunk, a face alapján kitalálná valaki hogy egy éve együtt élünk... :D
Gondolom kicsi az önbizalma, meg tán birtokolni akar, nem tudom. De gyerekes, tényleg.
Az olvasás felénél még azt gondoltam, hogy szegény lány, ez nekem is rosszul esett volna.
Viszont az, hogy mindketten kb letojjátok a facebookot, már változtat a dolgokon. Nagyon elkezdett a külsőségekre hajtani, hogy tudják mások, hogy ti egy "tübdibündi" pár vagytok.
Ez lehet önbizalom hiányból, vagy lehet hogy sose volt kapcsolata, és mindif erre vágyott hogy posztolhassa, mert tetszett neki, ahogy mások csinálták.
Más oka is lehet, de most ennyi jutott eszembe, mindenesetre ezt meg kell beszélnetek.
Nagyon gyerekes viselkedés. Amióta a FB lett az élet második színtere, azóta a sok felületes buta ember számára az ott történt események a mérvadóak.
Az biztos, hogy egy ilyen lányt nem lehet komolyan venni, leragadt egy kiskamasz szintjén.
10. válaszolónak abszolút igaza van.
Nem is az a lényeg,hogy facebookon történt,vagy hogy mit osztott meg,hanem hogy nyilvános az,amit csinált.
Amúgy valahol nekem nem meglepő a lány reakciója,többen itt most hisztisnek írták le,de nekem mindjárt eszembe jutott,amikor én is ilyen voltam.
Valamit megosztottam az oldalán a barátomnak,vagy kommenteltem a képe alá és ő nem is reagált..ez a kapcsolatunk elején volt.Nem akartam én sem túlreagálni.Egyszerűen nem is az volt sértő,hogy nem válaszolt,hanem,hogy úgy éreztem hidegen hagyja a kapcsolatunk.Úgymond így vállaltuk volna fel egymást,hogy lássák az emberek,hogy valami van köztünk..őt meg nem érdekelte.Szóval rosszul esett.
Na már most,ma már nem így fogom fel a dolgokat,de akkor ez volt nálam is a helyzet.
Kiengesztelésképp posztolj te valamit az ő falára,hátha megnyugszik.
Mi sem voltunk facebook függők,de ez akkor fontos dolog volt számomra..mint ahogyan számára is.
Köszönöm a válaszokat, sok olyat írtatok, amire én magamtól nem is gondoltam..pl.a 10es válaszoló, amiket írt.
Írta valaki, hogy ez nekem csak kifogás, mert változtak az érzéseim, ez igaz is. Màrmint a második része. Mindennap van hiszti, általában 3-4 percig tart, vagy addig sem, de van, hogy egész este hozzám se szól, rám se néz. Hiàba szeretem ezt nem lehet hosszútávon bírni. Pedig alapból annyira csodálatos làny, de ez mindent elront.
Kicsir risszul kezeltétek a helyzetet.
Nagyon egszerű:
1. a hisztit kedvesen, de határozottan visszautasítod, nem mész bele. Ha probléma van, akkor meg kell érteni és megoldani, és az sértődéssel nem megy.
2. megkérded tőle, hogy neki mit jelent egy ilyen poszt, mennyire fontos neki, mit vár el, mire számított tőled.
3. megérted az álláspontját, még ha nem is értesz egyet vele.
4. elmondod neki, hogy te hogy látod a fb-os posztolgatást. Mennyire fontos/nem fontos neked, egyáltalán látod-e, nézed-e, milyen hatást vált ki belőled egy ilyen poszt, zavar-e a nyilvánosság, stb. Ezen a ponton neki is látnia kell már, hogy nem a hozzá való viszonyodról, hanem egyszerűen az igényeitek eltéréséről szól ez a probléma.
5. kompromisszumot köttök. Vagy megígéred neki, hogy ezentúl jobban figyelsz a kedvéért és reagálsz az ilyesmire, vagy ő enged, és nem foglalkozik vele, hogy nem nézed a fb-t. Vagy mindkettő. Plusz az sem ártana, ha legközelebb nem rendezne ilyen hisztit, hanem megpróbálná előbb normálisan előadni, ha problémája van, hátha megint kiderül, hogy igazából nincs is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!