Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdeklem őt?

Figyelt kérdés
Amikor megismertük egymást akkor soha nem gondoltam volna hogy ilyen helyzetbe kerülök vele kapcsolatban..Barátok voltunk de rájöttem hogy nálam ez már régebb óta több mint szimpla barátság..Úgyvettem észre hogy énis bejövök neki..Pl volt egy buli amin volt csók is..De nem adott jeleket utána hogy akar e valamit..Olyan fura velem..és mindig másképpen viselkedik..Nemtudom eldönteni hogy mit is akarhat tőlem..Szerintetek tennem kéne valamit vagy hagyjam?
2010. ápr. 2. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ő sem tudja, hogy mit akar. Kezdeményezz nála, aztán majd csak kiderül...
2010. ápr. 2. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem egy (gondolom tini vagy) tinibuliban egy csók semmit sem jelent ott álltalában mindenki részeg :)
2010. ápr. 2. 11:00
 3/5 A kérdező kommentje:
de mi nemvoltunk részegek.. :)
2010. ápr. 2. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
léééépj :D
2010. ápr. 2. 12:06
 5/5 A kérdező kommentje:
de mégis hogyan? nemállhatok oda elé hogy mit is szeretnék..
2010. ápr. 2. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!