Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom inkább munkahelyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom inkább munkahelyi buliba megy, mint hogy velem nőnapozna. Ez normális?

Figyelt kérdés

Velem csak heti egyszer-kétszer találkozik, azt hittem hogy nő napon legalább meglep. Hát azzal lepett meg hogy inkább a munkatársaival fog szórakozni :( Egy csomó idióta kolléganője van, akikkel minden nap beszélgethet, nem értem hogy miért kell munkaidő után is programot csinálni velük :(

Ti is féltékenyek lennétek a helyemben?

2016. márc. 7. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne csinálj belőle problémát. Ha esetleg céges csapatépítő, akkor ráadásul erősen ajánlott a részvétel.
2016. márc. 7. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
10%

"hogy nőnap alkalmából a barátnőjét kéne meglepnie" - kibújik a szög a zsákból. Mire is kell ez az "ünnep"? Újabb szemetek kizsarolására.

Érdeke férfinap nincs - vagyis hivatalosan van, de azt valahogy nem szokás már-már állami szintű ünneppé emelni... Komcsi időkben a párttitkár minden évben dísztáviratozott öreganyámna... Dik...

2016. márc. 7. 21:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Itt MINDEN indok a szakításra. Nem tudtad? :)

2016. márc. 7. 21:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Nőként sose értettem a nőnapot... Miért kéne lemondania a bulit csak azért, mert luk van a lábaim között? :D

Én jó szórakozást kívánnék, és egyedül "nőnapoznék" egy kád forró vízzel, egy pohár sörrel és valami jó filmmel. :)

2016. márc. 7. 22:03
 15/17 VirágésBence ***** válasza:
KOMMUNIKÁCIÓ
2016. márc. 7. 22:45
 16/17 anonim ***** válasza:

nagyon gyerekesek lehettek

felnőtt embereknél szokás megmondani, hogy mikor szeretnének találkozni

ha egyértelműen a munkahelyi bagázs a fontosabb, ott már gáz van

de én mondjuk ebből az egy alkalomból semmit nem szűrnék le

párommal mi se töltjük együtt, mert inkább ha több szabadnapunk lesz, akkor "ünnepeljük meg" ami logikus is, hogy 12-14 óra munka után nem fogunk sehova elcsámpázni

2016. márc. 7. 22:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Boldog nőnapot legalább kívánt?

Ha nem, akkor tényleg tahó.

Ha igen, akkor fel vagy köszöntve. Kb. ennyi ennek a napnak a lényege, nem az, hogy a lábad nyomát is felnyalja a mai napon...

Felköszöntött, tehát nem vagy elfelejtve, akkor miért ne menne bulizni? A randinapotok már előre egyeztetve van, tehát nem ahelyett szervezett mást, hanem azt figyelembe véve, hogy aznap(!) csak veled(!) lehessen.

Mondom mindezt nőként.

2016. márc. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!