Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok, ha ilyeneket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha ilyeneket mondana nektek a párotok?

Figyelt kérdés

"Bármikor találok nálad szebbet, okosabbat, vékonyabbat.."

"Ennek a csajnak akkora melle van, fú, úgy közéjük raknám."

"Én lelki társat keresek.."

"Benne minden megvan, ami benned nincs. És ezt el is mondom neki, azt is, hogy hibáztam, hogy ott hagytam érted" (szakítottunk egy hónapra és összejött egyből mással, ezt rá érti. Aztán elvileg rájött, hogy engem akar.

Illetve mást néz tátott szájjal a buszon (miniszoknyás lány), majdnem hogy csorog a nyála, mikor leszáll, tök közel megy utána, engem fent hagy a buszon, majd neki áll feljebb, hogy mi bajom van/miért vagyok szomorú.

Késett egy hetet, majd üvöltözött velem, hogy ha eltitkolom, hogy terhes vagyok, akkor nagyon megjárom..

"R****c vagy"

És a többi.

5 évig voltunk együtt, 2 hónapja lassan külön.

22F, 21L

2016. márc. 7. 18:06
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos kérdező én nem tudlak sajnálni. Engem 15 éven keresztül utasított vissza AZ ÖSSZES NŐ, akivel valaha megpróbálkoztam. Mindezt a külsőm miatt, ocsmány és alacsony vagyok.

Igen, ebből sejtheted, hogy egy - nem vagyok egy mai csirke teljesen, kettő - szűz vagyok. Tudod ez amit leírsz a te választásod, hogy együtt vagy ezzel a taggal, viszont nekem és a hozzám hasonlóknak nincs választásuk. Bármit teszünk mindenki lenéz minket, csak és kizárólag az előnytelen külsőnk miatt. A hozzád hasonló el sem tudja képzelni milyen érzés amikor több százszor utasítják vissza.

2016. márc. 7. 19:43
 32/33 anonim ***** válasza:
A helyedben megszakítanék vele minden kapcsolatot. Szerintem ha kicsit jobban magadba nézel biztos észreveszed, hogy a szakítással máris óriási teher és fájdalom szűnt meg ami mind miatta volt. Én egy ilyen kapcsolat után biztos nem akarnék rögtön megint összejönni valakivel. Szerintem nem is szabad. Jobb egy kicsit csak egyedül lenni, szabadnak lenni főleg ilyen 5 év után, ne félj az egyedülléttől.
2016. márc. 8. 22:09
 33/33 A kérdező kommentje:
2 hónapja nem vagyunk együtt. bár párszor beszéltünk már, meg találkoztunk, akkor normális volt. Ő nem akar velem lenni, mert hogy majd ő megtalálja a lelki társát. Nálam csak ragaszkodás, megszokás van, de nem tudom hogyan élvezhetném az egyedüllétet...
2016. márc. 8. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!